Mario Theissen: "Sper ca Robert sa poata concura"

Publicat Miercuri, 13.06.2007

Mario Theissen, boss-ul celor de la BMW, spera ca Robert Kubica sa poate evolua la Indianapolis.

"Verdictul in legatura cu posibilitatea ca Robert sa poata concura in America ni-l vor da cei din comisia medicala de la FIA. Ei sunt cei care l-au examinat pe Kubica. In cazul in care nu va putea evolua, noi suntem pregatiti", a declarat Theissen.

Referindu-se la evolutia lui Nick Heidfeld, primul om de la BMW a mai spus: "Nick a facut o treaba deosebita la Montreal, acolo unde a fost mai rapid ca o masina McLaren si ca ambele Ferrari".

Comentarii (3)

  • Nick Haifeld
    o victorie
    sunt sigur ca pana la sfarsitul sezonului Haifeld va obtine o victorie.Pana acuma a fost un pilot constant si se pare ca a reusit sa-si imbunatateasca masina.VOI ce credeti va reusi sa castige??
    0 0
  • nick
    nu stiu..eu unu cred ca va fi destul de greu sa castige.sigur a invins ambele Ferrari-uri si un McLaren in Canada insa a fost doar o conjunctura.nu cred ca va reusi asta de prea multe ori.oricum..de alungul timpului s-au vazut surprize si mai mari asa ca totul este posibil
    0 0
  • heidfelt
    De obicei la Hungaroring mai is surprize, eu zic de pe acum ca acolo Heidfeld va castiga. Mai trebuie sa asteptam pana in August.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru