Adrian Sutil: "In Spania va fi o cursa mult mai usoara"

Publicat Marti, 24.04.2007

Adrian Sutil, pilotul german al celor de la Spyker F1, este de parere ca in Catalunya va reusi o cursa buna, datorita faptului ca stie foarte bine circuitul.

"Ma gandesc ca va fi mult mai bine in Spania, cunosc bine traseul si sper ca voi face o cursa buna. Am facut in Catalunya testele din iarna, iar acest lucru va conta destul de mult. Stim cum trebuie sa setam masina pentru a fi cat mai competitiva", a spus Sutil.

Germanul a debutat in acest an in Formula 1, aflandu-se in fata celui de-al patrulea Mare Premiu din cariera.

Comentarii (3)

  • degeaba
    Cu toate intentiile tale bune draga Sutil ai sa termini tot in coada clasamentului. Nu pentru ca n-ai fi un pilot talentat, dar caruta aia de masina nu trage si gata.
    0 0
  • de abia asteptam
    Caruta aia de masina are un motor Ferrari prins in spate. Au probleme insa cu o cutie de viteze pentru acel motor si mai ales cu aerodinamica. Sutil e recomandat si de Hamilton, dar cam are obiceiul sa intre in alte masini la startul cursei. Daca nu scapa de acest obicei nu o sa prinda un loc mai bun in F1.
    Nici Fernando nu reausea mare lucru la Minardi, dar a ajuns in esalonul 1 si apoi CM. Intr-o zi Sutil il va presa pe Hamilton in curse, asa cum s-a mai intamplat in alte formule.
    0 0
  • cu un tur in urma
    Sutil va fi aproape de Hamilton doar cand il va ajunge britanicul cu un tur din urma.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru