Alain Prost ii ia apararea lui Alonso

Publicat Miercuri, 27.06.2007

Desi este incantat de evolutiile debutantului Lewis Hamilton, Alain Prost il apara pe coechipierul acestuia, Fernando Alonso.

"A fost visul lui Alonso sa conduca un McLaren, dar odata ajuns acolo a constatat ca nu este singur in familie. Cred ca este foarte greu pentru el sa se motiveze in aceasta situatie", a declarat Prost.

Acesta a mai precizat ca spaniolul se afla intr-o postura foarte delicata: "Cand un pilot tanar concureaza cu un campion mondial, este firesc ca lumea si mass-media sa il sprijine pe debutant. Pur si simplu asa stau lucrurile. Alonso este nou in echipa si se astepta sa fie considerat numarul 1. Sunt sigur ca Mclaren nu il favorizeaza pe Hamilton, insa spaniolul are acest sentiment", a incheiat Prost.

Comentarii (6)

  • totusi
    stirea asta e mai vasta, si apare pe net sub mai multe titluri. ati ales titlul cu apararea lui Alonso.
    nu e bine sa prezentati parti din stiri. nu e corect si nu e profesional. parerea mea.
    0 0
  • cum am mai zis
    Din nou sun "Eu:...si cum am mai zis..:
    Cei de la automarket dau numa ce stiri vor ei...puncteaza dupa ureche si sunt foarte subiectivi fiind influentati de preferintele proprii!!!
    Lui raikonen si ferrari le-ati dat 3 pct si la astia dati peste 8!!!
    RUSINE!!! DACA MAI AVETI CAT DE CAT PUTIN RESPECT DE VINE V-AS SYGERA SA VA CERETI SCUZE UTILIZATORILOR ACESTUI SITE SI SA VA REVIZUITI SISTEME DE PUNCTAJ.
    Numai bine!
    0 0
  • Mircea
    pentru eu
    Incearca sa iti revizuiesti limbajul. Pentru contestarea punctelor acordate s-a inventat forumul. Aici se comenteaza stirile.

    Esti liber sa iti iei ce pilot si echipe ti se pare sunt avantajati de punctaj. Nu te opreste nimeni. Insa te avertizez ca daca ti-i iei iti vei schimba parerea.

    Asadar...Fara defulari la comments, ok?

    Merci.
    0 0
  • tomatele-la pamant
    frate acum cand noi fanii McLaren suntem pe val nu stiu d c mai comentezi.Se discuta despre cei mai buni cei care NU fura. Tre'sa te mai nasti odata baietica sa te mai uiti la f1 pana ii ajungi pe altii.
    0 0
  • ...
    uitatzi...alonso trebuia punctat mai mult ...minim +10 pentru ca sunt vorbele unui mare campion...nu?
    0 0
  • horted
    nu chiar raduku
    adevarat ca sunt vorbele unui mare campion, dar conteaza mai mult ce spune: ca Alonso o duce mai greu decat se astepta la McLaren in compania lui Hamilton. este o constatare, pentru care a primit 8 puncte. suficient dupa parerea mea. ce zici daca cuvintele lui Prost erau interpretate in alta nuanta, cum ca Alonso nu se adapteaza companiei lui Hamilton. atunci erau puncte cu minus.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru