Alonso: "Cu Raikkonen ma voi lupta pentru titlu"

Publicat Joi, 10.05.2007

Campionul mondial Fernando Alonso este de parere ca finlandezul Kimi Raikkonen va fi principalul sau contracandidat la cucerirea titlului mondial.

"Cu toata certitudinea, Kimi are toate calitatile pentru a fi unul dintre candidatii cu sanse reale la castigarea titlului mondial. S-a luptat pentru locul unu in anii 2003, 2004 si 2005, el fiind anul acesta principalul rival pentru pozitia intai", a spus Alonso.

Spaniolul este de parere ca va fi o lupta la varf foarte interesanta in acest an, una in care va conta fiecare punct acumulat de-a lungul sezonului.

Comentarii (4)

  • vrajeala
    prin declaratia lui, alonso isi ignora coechipierul, probabil din teama.
    kimi s-a batut pt titlu in 2003 si 2005, pt ca in 2004 schumacher era campion la jumatatea sezonului.
    massa nu a avut masina in anii mentionati de alonso.
    tare ma tem ca mister "v-am inchis gura", va lua nota(locul) 4 la sfarsitul sezonului.
    0 0
  • om prost
    ba da prost e mah el nu il vede pe massa ? :-\
    0 0
  • just think about it
    Mai dar uitati ca Alonso e dublu campion mondial F1. Nu cred ca Lewis va putea sa-l ajunga si intreaca la puncte la finalul anului asta pe Fernando. Va fi mai spectaculos Lewis? probabil, dar Alonso tine pentru el spectacolul.
    Massa? De la erou la zero si inapoi la erou. Nu va fi la fel de consecvent la puncte precum Kimi. Kimi e un racer innascut, iar daca Alonso il face iar la sah e un supercampion. Totusi Alonso a plecat cu dezavantajul unei echipe care nu a castigat nici o cursa in 2006. Nici chiar Mclaren nu se asteptau sa castige din a 2-a cursa in Malaezia.Fernando a insemnat un plus pe partea tehnica la Mclaren, nu numai ca pilot.
    Kimi? si-a pus pijamale rosii si s-a apucat de condus. Dar cel care a aranjat masina a fost Massa. Pacat pentru el ca nu e consistent.
    Pentru echipa lui Ron Dennis, Alonso a pus la punct masina, iar acum Hamilton culege ce inca nu a semanat.
    Categoric ii vom vedea pe Kimi si Alonso la final...dar cum e spus in stire...fiecare punct pe care il iau de la ei Lewis si Massa va conta.
    0 0
  • fan F1
    experienta si masina fac legea
    Deja se poate spune ca si Massa are experienta... evident nu cat Alonso sau Kimmi.
    Massa si Lewis eu cred ca au aceleasi sanse la titlu. Aceleasi sanse cu cei doi "titani". Meritul lui Alonso e ca intr-adevar stie sa adune punct cu punct (e strangaretz) si asta poate face diferenta la sfarsitul campionatului.Oricum e foarte bine ca sunt cel putin 2 pretendenti cu sanse egale la titlu. POate vedem iar F1 adevarat. Yeee.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru