Alonso da vina pe echipa pentru intarzierea de la boxe

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 04.08.2007

Fernando Alonso ii invinovateste pe mecanicii echipei McLaren pentru faptul ca Hamilton nu a avut timp sa efectueze ultimul tur rapid de pista.

Liderul campionatului, Lewis Hamilton, nu a avut timp sa parcurga ultimul tur de pista dupa ce a fost fortat sa astepte in spatele lui Alonso la ultimul schimb de pneuri. "Echipa decide intotdeauna cand trebuie sa plec de la boxe", se apara spaniolul, care continua: "Stiu cum arata situatia din exterior pentru ca Lewis a ratat oportunitatea sa ecfectueze un tur rapid, dar chiar daca as fi plecat cu 5 secunde mai devreme lucrurile nu s-ar fi schimbat. Cred ca socotelile mecanicilor au fost gresite. Imi pare rau pentru Hamilton, dar am plecat de la boxe atunci cand mi s-a spus".

Desi McLaren a obtinut prima linie a grilei de start, seful echipei, Ron Dennis, parea suparat in momentul in care si-a intalnit pilotii.

Comentarii (9)

  • suparat si eu
    hmm...cica fizioterapeutul lui i-a zis cand sa plece...ce are un fizioterapeut cu conducerea calificarilor??? l-a luat pe acest fizioterapeut Ron Dennis de gat si nu i-a mai dat drumul si l-a dus pana la oficialii FIA. Nu m-ar surprinde ca acesta sa fie spaniol.
    Din cei 2 piloti Mclaren pentru titlu il prefer pe Alonso, dar zau asta nu e mod de a castiga titluri. Ultimul lucru pe care il vreau de la el este sa devina Schuey.
    0 0
  • E mai rau!
    Alonso a devenit mult mai rau ca Schuey!Si inca de mult!
    0 0
  • ...
    il cheama Fabrizio Borra, daca are importanta.
    si aparent el i-ar fi facut semn lui Alonso cand sa plece.
    si tot aparent a fost o miscare gen Schumy-Monte Carlo. o fi invatat ceva Alonso atunci?
    0 0
  • keyshia
    E de rau
    Nu e un gest tocmai inspirat sa-ti invinovatesti mecanicii si echipa, domunule Alonso... Pentru ca, vezi tu, mecanicii mai uita sa mai stranga vreun surub de la roata...
    0 0
  • cossandu
    @keyshia
    :))
    0 0
  • interpretari
    apropo de mecanici...dupa ce Alonso a luat pole...cativa mecanici au aplaudat incetisor..iar unul din ei a facut o grimasa de uimire si a ridicat din umeri...in nici un caz genul de aplomb dupa un pole pentru Hamilton...sau macar cum erau in trecut pentru Alonso.
    Poate chiar nu ne minte Dan Alexandrescu, si Alonso vrea sa plece.
    Ultimul om care as vrea sa fiu zilele astea e Ron Dennis. Prins intre Hamilton care e convins ca echipa il favorizeaza pe Alonso...si Fernando convins ca echipa il vrea pe Hamilton campion;plus scandalul asta cu spionajul pe cap.
    In orice caz Fernando nu si-a facut azi un serviciu, cred ca a polarizat echipa in jurul lui Hamilton, pentru ca nici mecanicii nu prea aveau motive de bucurie, iar Ron era chiar furios.
    0 0
  • @keyshia
    la fel de bine acel mecanic poate fi acuzat si eventual sa munceasca toata viata pentru a plati daune...pentru cine a urmarit calificarile s-a vazut clar ca Alonso a intarziat cu buna stiinta cateva secunde,asta nu inseamna ca Hamilton mai putea sa-l bata
    0 0
  • completare
    s-ar putea ca Ron l-a convins pe Alonso sa intre in echipa promitandu-i suprematie in cadrul echipei, iar Ron nu poate sa i-o ofere cu un Lewis asa de competitiv. Nici chiar el nu s-a asteptat ca Lewis sa se descurce asa de bine din primul an, chiar daca masina datoreaza mult lui Alonso din testele de iarna.
    0 0
  • mai multe vesti rele
    din declaratia lui Hamilton..."ati vazut ce s-a intamplat" si "linia de start e lunga" e destul de clar ca Lewis nu se va lasa cu nimic in sprintul pana in primul viraj.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru