Alonso: "Fara penalizarea din calificari as fi putut castiga"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.08.2007

Fernando Alonso sustine ca cel mai bun rezultat la Hungaroring ar fi fost o clasare pe podium, mai ales ca circuitul ungar se aseamana foarte mult cu cel de la Monaco.

"A fost o cursa dificila, dar sunt multumit de rezultat. Cel mai bun rezultat plecand de pe locul 6 ar fi fost o clasare pe podium, mai ales ca acest circuit este asemanator cu cel de la Monaco in ceea ce priveste depasirile", a precizat dublul campion mondial.

Spaniolul admite ca ar fi avut sanse bune la victorie daca nu ar fi fost penalizat pe grila de start. "Locul 4 este mai bun decat locul 5 si la final nu am fortat pentru a pastra motorul si pentru Marele Premiu al Turciei. Fara penalizarea de sambata din calificari victoria ar fi fost posibila, pentru ca am obtinut timpi buni cand am avut pista libera. Acum sunt la 7 puncte in spatele lui Lewis, dar lupta pentru campionat este deschisa si voi incerca sa micsorez diferenta", a mai spus Alonso.

Comentarii (3)

  • Lipsa de minte
    Trebuia sa se gandeasca inainte de al bloca poe Hamilton. Exista un vechi proverb romanesc: Unde nu-i cap vai de puncte (picioare). Mai mult, a afectat si echipa.
    0 0
  • Sorin Blaj
    ideea este ca nu a fost blocat Hamilton,a intrat la boxe cand a vrut el si s-a ridicat cu pretentii gen " m-a blocat si nu am reusit sa iau pole" urmareste stirile care apar si o sa vezi ce spune boss-ul McLaren despre acest incident,Alonso a iesit in pista cand era mai libera pentru un ultim tur rapid...dupa Hamilton ar fi trebuit sa imediat,
    0 0
  • numai aberatii pe tvr 1
    samabata si dumineca am fost la Hungaroing comentatorii circuitului care transmit in timpul zilei stiri (au fost 4 curse dumineca old drivers,porshe mobil 1,gp 2 si formula 1)comentatori care informeaza publicul in doua limbi de circulatie internationala plus limba locala nu au fost de acord viza vi cu decizia FIA de al retrograda pe pilotul echipei MCLAREN considerand ca Ron Denis deja nu se mai sfieste in al favoriza pe Hamilton .Daca puteti revedea calificarile si faceti niste calcule, echipa la tinut la boxe pe Alonso pt. a nu putea sa faca decat 2 tururi dupa acea ultima oprira si cred ca si oricine dintre noi ar mai fi zabovit 7 sec. pt al impiedica pe Hamilton sa nu poata face decat un tur in loc de 2 scazandu-i sansele sa ia pole.Prerea mea Alonso nu stie sa piarda,DAR si eu personal as fi facut la fel vazand ca echipa il favorizeaza in contextul ca Ferrari nu le mai faceau probleme in calificari(ne find competitivi} . Prin aceasta parere expusa find si la fata locului si auzind comentarile acelor specari acreditati de FIA tind sa fiu de partea lui Alonso in rpoblema sa interna cu McLaren.Nu contest nici o clipa valorea pilotului Hamilton si as vrea sa cred ca si pe el il deranjeaza aceste BARFE care in fond ii poate afecta imaginea ca cel mai teribil debutant din F 1.Poze si filmulete de la Hungaroring le puteti descarca de pe dchub://fiberhub.sytes.net:411...... nick name [RO][AR][RDS]daco
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru