Alonso il contrazice pe Lewis: "Nu exista niciun pact de neagresiune!"

Publicat Sambata, 23.06.2007

Fernando Alonso il contrazice pe colegul sau, Lewis Hamilton, care afirmase ca cei doi piloti McLaren au incheiat un "pact de neagresiune" prin care se obligau sa nu vorbeasca unul despre celalalt decat in conditiile in care erau prezenti amandoi in interviuri.

"Intotdeauna mi-am spus parerea despre Hamilton si intotdeauna mi-o voi spune. Ce s-a scris in ziare nu este adevarat", a spus Alonso cand a fost intrebat in ce consta "pacea" dintre cei doi.

"Nu exista insa niciun razboi intern. Totul s-a intamplat din cauza declaratiilor sale din Monaco, care au declansat ancheta FIA, si din cauza faptului ca eu am spus ca nu ma simt bine la echipa", afirma campionul mondial en-titre.

Comentarii (12)

  • ZZZZZZZZZZ
    si totusi 25 de puncte............
    0 0
  • ....
    bine ca nu ii dadu lu' alonso +25
    0 0
  • -25 ????
    După ce criterii se dau punctele ???
    0 0
  • esti nebun
    de ce -25?
    0 0
  • *
    lasa-l sa mai scada k oricum era "scump domle', scump"
    0 0
  • -25?!?!?
    HAI SA FIM SERIOSI!!
    0 0
  • bazuka
    huooooooooo
    -25 de ce a omorat-o pe mama lui
    0 0
  • schumacher13
    vrajeala de punctare !!!
    o declaratie mai importanta decat ACIDENTU' LU' ROBERT CUBICA... el sta cel putin doua etape, pe cand Hamilton e OKE si se pare k si cel mai promitzator pilot. dar vine ... ala de alonso kre n-are nici juma de creier si se baga singur in seama. Hamilton nu a facut sau cel putin a incercat sa faca liniste in echipa... dar cu ... ala de alonso nu se poate creea nici cea mai mica liniste si pace. ... ala chiar e cel mai mare dobitoc din f1. O fi el talentat, dar tot un ... ii. In toata istoria f1 au fost 2 piloti fff tampiti... unu a murit, el fiind un tampit la volanul monopostului, culmea tot McLaren, iar celalalt ... pe ce k ii un mare ... mai si "semnalizeaza,clacsoneaza..."
    R U S I N E ! ! !
    0 0
  • schumacher13
    SCUZE !!!
    HAMLTON A FACUT SAU CEL PUTIN A INCERCAT SA FACA LINISTEIN ECHIPA ...
    In toata istoria f1 au fost 2 piloti fff tampiti... unu a murit, el fiind tampit la volanul monopostului, WILLIAMS-RENAULT...

    deci scz pt errori ...

    si inca o data RUSINE pt ala cu fitzede la mclaren si sa fiu sincer RUSINE si pt aceasta punctare ...
    0 0
  • Bluesky
    the other
    Tampit esti tu. Senna nu a dorit sa moara. In acele momente, un abandon ar fi fost considerat un gest de lasitate, mai ales ca schumacher avea un avans consistent in clasament. Tu te uiti doar la reclamele de pe monoposturi?
    0 0
  • schumacher13
    @bulesky
    Pustiu, u n-ai nici o treaba cu formula 1. E clar k Sena nu a dorit sa moara nici nu am scris asa ceva, am scris doar k a murit. Si faza k era un pilot tampit sau dement de-a dreptu' e altceva. O sa-ti dau un singur ex. parca in 92 in ultima sau penultima etapa Sena a avut un gest fff tampit care-l putea costa viata si pe el, dar mai grav si pe Mansell. Sena intrand direct in Mansell, cu o viteza de 200km/h pt al "elimina" din acea cursa si impilicit pt castigarea titlului mondial...
    DECI STAI U PE TREABA TA, SI ...
    L A S A - N E ... !!!
    0 0
  • wow
    alta data cand vb unu de rau pe celalalt sa ii scadeti aluia de vb nu al despre care se vorbeste... da ma rog e alonso... daca zica k lewis a stranutat si asta e rau ii scadeti pt k de ce a stranutat...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru