Alonso: "Kimi nu isi mai permite multe greseli"

Publicat Luni, 28.05.2007

Spaniolul Fernando Alonso considera ca finlandezul Kimi Raikkonen nu isi mai poate permite multe erori daca vrea sa ramana in lupta pentu titlu anul acesta.

"Sa fii la 15 puncte distanta, cazul lui Kimi, este un pic cam periculos, asta in conditiile in care te lupti la titlu. Urmatoarea greseala il va scoate din lupta pentru locul 1. Momentan este inca acolo, dar prezinta riscul de a pierde contacul", a declarat Alonso referindu-se la adversarul sau de la Ferrari, Kimi Raikkonen.

 "Massa este aproape, iar daca as putea sa aleg, ar vrea sa ma lupt cu Lewis pentru titlul mondial. Este simplu, stiu ca in acest fel vom lupta de pe pozitii egale, in timp ce despre cei de la Ferrari nu pot sa stiu cat vor fi de puternici. Partea pozitiva a evolutiilor mele si ale monopostului vor veni, din punct de vedere teoretic, de-abia in ultimele sase sau sapte curse", a mai spus campionul mondial en-titre.

Comentarii (10)

  • off
    E de apreciat ca Automarket au facut acum jocul mult mai greu de acum. La vanat stiri eu unul nu ma descurc, mai ales ca doar azi am liber de voie. Bagati niste teste, ca acolo intervine managerul, si nu researcherul.
    0 0
  • mihnea
    alonso
    sigur ca ar prefera sa se bata cu lewis..ca ar fi simplu, nu l-ar lasa ron dennis sa castige..cat despre raikkonen eu zic sa nu ii planga de mila..nu e cazul..anul trecut schumy era chiar mai in spate la un moment dat! cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia
    0 0
  • Pt giannig
    Nici eu nu vanez stirile, si e ft greu sa faci asta, eu stau mai mult pe site la munca :)) Calificarile de la Monaco mi-au dat peste cap toata echipa, si abandonul lui Webber din cursa , la fel. Nici nu sti cateodata ce sa alegi .....
    0 0
  • 7
    de ce i-ati dat 7 puncte lui Hamilton???
    0 0
  • pt ca .......
    pt ca Lewis e pt Alonso principalul om cu care se va lupta pentru titlu
    0 0
  • pt ca...
    Pt ca scrie in Regulamentul oficial F1 Champ (citez):

    "Pilotilor vor fi atribuiti puncte in functie de stiri si rezultate CU EXCEPTIA lui Lewis Hamilton, care va primit puncte atat pt stirile negative cat si pt stirile pozitive, respectiv si pt stirile in care apare, si ocazional si in stirile care nu apare. De asemenea va primi puncte daca nu termina cursa, dar face accident spectaculos, daca ii explodeaza motorul sau daca este lovit de adversar. Daca loveste el un adversar va primi numar dublu de puncte pt precizia sa in a conduce si a lovi o tinta. De asemenea organizatorii pot hotara sa ii dea lui Hamilton puncte fara o oarecare explicatie"

    Deci citeste regulamentul :P

    Spor la joc!
    0 0
  • aplaudand
    super simpatic citatul :D
    0 0
  • pt mihnea
    ron dennis o sa-i dea mana libera lui lewis deoarece el la crascut in spiritul competitional....
    0 0
  • si ce dak
    o sa-i dea mana libera lui lewis ? chiar crezi ca poate sa-l bata pe alonso? sunteti doar entuziasmati de el(probabil si de punctele care i se acorda in nestire) dar cu siguranta nu o sa poate fi in frunte(nu acum) ..dak cineva crede ca ferrari si kimi lasa garda jos se inseala...greul acum incepe
    0 0
  • limba romana !
    ...mama lor de profi care v-au dat note la scoala..!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru