Alonso nu se astepta la locul 2 pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.07.2007

Dublul campion mondial Fernado Alonso a admis ca nu se astepta sa ocupe pozitia a doua pe grila de start, anticipand ca va termina pe 5 sau pe 6.

"A fost dificil sa astept in masina reluarea calificarilor dupa accidentul lui Lewis. Sunt momente in care iti poti pierde concentrarea. In ultimul tur, am facut cateva greseli in virajele 5 si 6, si in acel moment ma gandeam ca am pierdut lupta pentru pole. Am incercat sa merg bine pe final si am sperat ca voi termina pe 5 sau pe 6. Cand am vazut ca am terminat al doilea m-am bucurat mult si mi-am dat seama ca am avut mult noroc", a declarat spaniolul, care considera ca poate castiga cursa de duminica si spera ca echipa sa obtina cat mai multe puncte.

"Cred ca suntem cam la acelasi nivel cu cei de la Ferrari. Strategiile de cursa vor fi importante. Am sanse sa casig cursa. Nu este bine ca Lewis pleaca de pe locul 10, dar astfel de lucruri se intampla in Formula 1 si sper sa castigam cat mai multe puncte posibil", a mai precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru