Alonso: "Parcursul lui Hamilton este impresionant"

Publicat Joi, 28.06.2007

Cu cateva zile inaintea Grand Prix-ului francez, Fernando Alonso a declarat ca Lewis Hamilton, coechipierul sau de la McLaren, are un parcurs formidabil, insa considera ca lupta pentru titlu nu s-a decis inca si este pregatit sa profite de orice gresala a britanicului.

"Lewis se descurca incredibil de bine si ceea ce a reusit pana acum este impresionant. Iar cand mergi atat de bine, lumea te considera si te trateaza ca pe un rege. Intotdeauna au lucruri frumoase de spus. Totusi, este imposibil sa mentii un asemenea ritm tot timpul. Iar cand apar greselile, lumea critica imediat. Cand castigi esti fantastic, iar cand treci printr-o perioada mai proasta spun despre tine ca esti terminat. Este firesc sa se intample asta in Formula 1", crede actualul campion mondial.

Comentarii (6)

  • si Hamilton?
    Hamilton nu primeste nimic? Asta chiar e ciudat
    0 0
  • uite baba nu e baba
    o data Alonso primeste +10 apoi i se scad 5 si primeste si Hamilton +12, ???
    0 0
  • Mircea
    Eroare
    Am gresit, am corectat. Acum e ok.
    0 0
  • ...
    asa e mai bine :)
    0 0
  • Corect...
    nu mi faceti galagie,Mircea este corect si impartial,felicitari!
    0 0
  • jano_rajmond
    @ reddog
    sa stii ca pt pupatul in partea dorsala a organizatorilor nu se dau puncte (sau cel putin asa suntem lasati sa credem... dar defapt cine stie :P)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru