Alonso spera ca Hamilton sa aiba si el probleme

Publicat Luni, 02.07.2007

Dublul campion mondial, spaniolul Fernando Alonso, s-a aratat ingrijorat de avansul pe care coechiperul sau Lewis Hamilton il are in clasamentul general.

Cel de-al optulea podium consecutiv reusit de Lewis a facut ca diferenta dintre el si Alonso sa se mareasca. Inca o data, britanicul s-a dovedit a fi mai constant si mai rapid decat spaniolul.

Dupa ce Alonso a reusit doar un loc sapte in Franta, acesta a declarat: „Trebuie sa ma concentrez asupra lui Lewis de acum inainte. Am mult de recuperat din avansul pe care l-a luat fata de mine. Sper ca la Silverstone sa mai reduc din punctele care ne despart. O sa vina vremea cand va incepe sa aiba probleme, cum ar fi o problema tehnica, si atunci o sa pot sa reduc semnficativ din avantajul sau”.

Comentarii (10)

  • BoByTzA
    hmmm
    doar atat a scazut Alonso
    Si fearplayu?
    0 0
  • ...
    Alonso va castiga campionatu ! o sa vina shi randul lui hamilton sa aiba probleme...a km venit shi randul lui alonso...pana akuma el a avut ghinion...mai ales in cursa de la magny cours
    0 0
  • Fair-play !!!
    Ce ii ala ... cand vb. Alonso .............
    Ceri mult prea mult de la el ...

    Am si eu o intrebare la c ora a aparut stirea asta ???

    va rog dak se poate sa imi raspunda cineva !!!
    0 0
  • Andrei
    alonso
    S-a dus Alonso ultimile doua titluri au fost castigate in dauna problemelor lui Schumi.In ultima cursa nu a putut sa treaca de Haidfeld.Penibil dupa parerea mea .Asta e adev. fata a lui Alonso :d.traiasca Hamilton.Cei de la Ferrrari trebuie sa ocupe lucul 2 respectiv 3 ca sa nu iasa Alonso campion mondial ca nu au cum sa il mai ajunca pe Hamilton din urma
    0 0
  • schumacher13
    a aparut in jurul orei 16:00 schumacher13
    0 0
  • hakkinen
    @Andrei
    "ultimile doua titluri au fost castigate in dauna problemelor lui Schumi"
    chiar asa? unde era ciuma in lupta pt titlu din 2005? poate datorita problemelor lui Kimi,iar pe ciuma l-a batut corect,nu fiindca ar fi avut probleme !
    Depasirile lui Alonso au fost superbe,pentru oricine cred ca era foarte greu sa depaseasca acolo,mai ales pe Haidfeld.
    0 0
  • URAT DIN PARTEA LUI
    Alonso taica, esti penibil.....
    Probabil ca toti pilotii isi doresc, ca rivalii lor sa aiba probleme tehnice, dar sa spui asta.... cam suna a disperare.

    SI ESTE VORBA DE CAMPIONUL MONDIAL IN EXERCITIU.

    MARE CAMPION !!!!!!!!!?
    0 0
  • merci BoByTzA
    ms pt ora bafta in concurs !!!
    0 0
  • hakkinen
    in 2005 regulamentul a fost schimbat sa nu mai castige ferrari. Si n-au mai castigat. Nimeni atunci nu se putea compara cu masinile incaltate cu Michelin. Daca te duce neuronul, cauta sa vezi din primele 10 masini ce terminau un GP cate erau incaltate cu BStone...si-apoi mai deschide gura
    0 0
  • sharky_raduku
    ...
    asta era problema...pneurile...hai mah lasama...daca era un adevarat campion schumacher csatiga shi in fatza lui...aici sa vazut adevarata fatza a lui schumacher.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru