Antrenamente pline de incidente la Montreal (CU VIDEO!)

Publicat Sambata, 09.06.2007

A doua sesiune de antrenamente de ieri a fost plina de evenimente neplacute pentru cativa dintre piloti.

Astfel, Adrian Sutil (Spyker) a fost foarte aproape de a face cunostinta cu celebrul "Perete al Campionilor" din ultimul viraj al pistei cand a atacat cam tare sicana care preceda linia dreapta. Pe de alta parte, Robert Kubica a fost cel mai suparat pilot ieri. Dupa ce in prima sesiune de antrenamente a fost nevoit sa stea pe bara din cauza unor probleme mecanice, in sesiunea de dupa-amiaza a fost aproape sa iasa de pe traseu in a doua sicana.

In ciuda unei performante foarte bune - locul al saselea in a doua sesiune de antrenamente - Nico Rosberg a fost nevoit sa traga pe dreapta dupa 25 de tururi parcurse din cauza problemelor tehnice.

Cel mai afectat pilot de ieri a fost insa Heikki Kovalainen, care si-a rupt suspensia dupa ce a facut cunostinta cu peretii din jurul pistei.

ACCIDENTUL LUI KOVALAINEN:
SUTIL EVITA LA TIMP PERETELE:

Comentarii (3)

  • :)
    mai rar asa calup de depunctari...:)
    0 0
  • felicitari
    foarte tare!! video!!
    0 0
  • Fraaate!
    La noi de ce nu da Eurosport nimic? Daca nu are voie, atunci sa dea terminatzii astia de la TVR1, numai la noi e mai important o crima sau ceva...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru