Barrichello, optimist inainte de Monte Carlo

Publicat Miercuri, 23.05.2007

Rubens Barrichello, pilotul celor de la Honda, este optimist in legatura cu Marele Premiu de la Monaco, acolo unde spera intr-o evolutie cat mai buna.

"Echipa tehnica a muncit foarte mult la imbunatatirea masinii, iar in acest moment sunt increzator in sansele noastre de reusita. Monopostul este cu mult mai stabil si sper ca la Monaco sa ne prezentam mult mai bine. Aceste schimbari erau programate pentru Marele Premiu al Canadei, dar ne-am miscat repede si vom avea in Principat o masina mult mai buna", a declarat fostul pilot al celor de la Ferrari.

Honda F1 Team nu a reusit sa acumuleze niciun punct in actuala stagiune, Rubens Barrichello sperand sa sparga gheata in acest week-end.

Comentarii (1)

  • mirciozauru
    la fel a spus si klien
    "Honda test and reserve driver Christian Klien insists his team is making progress and improving its disasterous 2007 car. Klien believes the team can take another small step forward this weekend after a positive test at Paul Ricard last week."
    Sunt vadit impresionat de modul in care alegeti stirile. Poate ar fi cazul sa dati dovada de mai multa transparenta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru