Colin Kolles sustine ca Spyker este pe drumul cel bun

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.07.2007

Colin Kolles considera ca Silverstone este o cursa speciala pentru Spyker, deoarece au facut multe teste in Anglia, iar fabrica echipei se afla in apropiere de circuit.

"Cu siguranta acest Grand Prix are un caracter personal, pentru ca familiile si prietenii angajatilor vor fi mai aproape de acestia decat in orice alta cursa. De asemenea, ne-am petrecut multe zile testand aici, iar circuitul ne este familiar", spune Kolles.

Acesta considera ca echipa trebuie lasa in urma ce s-a intamplat la Magny Cours si sa se concentreze pe cursa din Anglia. "Nu trebuie sa ne mai gandim la Franta, ci sa ne concentram pentru imbunatatirea performantelor aici, la Silverstone. Am demonstrat ca suntem pe drumul cel bun, Sutil reusind la inceputul cursei din Franta cativa timpi buni care arata ca suntem capabili sa tinem pasul cu echipele din frunte. Din pacate, Albers a avut un weekend greu, care a culminat cu acea oprire la boxe. Acum insa avem o noua cursa in fata si trebuie sa ne gandim numai la ea", a declarat Kolles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru