Coulthard: "Conduc la fel de bine ca Hamilton"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.06.2007

Pilotul lui Red Bull Racing, David Coulthard, considera ca parcursul sau din acest sezon ii poate garanta locul in echipa si in sezonul viitor al Formulei 1.

"Ma bucur ca am oportunitatea de a concura in Formula 1, pentru ca este "regina" sporturilor cu motor. Cred ca inca pot face fata cu brio provocarilor. Evident, intr-o zi va trebui sa ma opresc, dar pana atunci conduc la fel de bine ca si Hamilton. Doar ca nu am o masina cu care sa pot demonstra asta", a spus Coulthard.

Desi recunoaste ca vorbele sale sunt usor exagerate, scotianul in varsta de 36 de ani considera ca merita sa-si prelungeasca contractul cu Red Bull scadent la sfarsitul acestui sezon. Coulthard a castigat in acest sezon 4 puncte, in cursa din Spania. Ultima victorie a scotianului in Formula 1 s-a consemnat in martie 2003, la Melbourne.

Comentarii (3)

  • avocatu
    :)
    si marmota invelea ciocolata in staniol!
    0 0
  • Ba chiar mai bine
    Conduce mai bine din moment ce a terminat in antrenamente pe 5, in fata lui Hamilton
    0 0
  • prudentul
    parere
    Coulthard: "Conduc la fel de bine ca Hamilton, dar, lucrul dracului, la calificari mai sus de locul 13 nu ma clasez. Apoi, in cursa, ori raman in aceeasi pozitie, ori sunt depasit, ori abandonez (eventual dupa ce lovesc alta masina pe circuit). Dar, precum v-am spus, conduc la fel de bine ca Hamilton."

    Scuze, recunosc ca sunt un pic rautacios, dar nu m-am putut abtine. Ultima cursa castigata in martie 2003? Pai asta papa degeaba banii echipei. Daca e asa valoros, cum naiba de nu se bat Ferrari, McLaren sau BMW pentru el?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru