Coulthard: "Nu sunt terminat"

Publicat Duminica, 13.05.2007
David Coulthard afirma ca ultimele sale rezultate dovedesc faptul ca mai are un cuvant de spus in Formula 1, desi scotianul este cel mai batran pilot inca in activitate. Coulthard va pleca astazi in cursa de pe pozitia a noua. "Cred ca in paddock se vorbeste despre mine iar cei din jurul Formulei 1 incep sa ma impinga spre iesire pentru ca sunt cel mai batran pilot. Insa cred ca am fost pilotul care a tras cel mai tare in Bahrain. Insa nu am reusit o performanta buna din cauza faptului ca am pornit din spate, insa va asigur ca trag la fel de tare de fiecare data. Am ridicat intotdeauna probleme celorlalti cand mi s-a oferit aceasta sansa. Masina a mers bine in Bahrain si de asta am reusit sa trag de ea", spune scotianul.

Comentarii (2)

  • to bad
    Pacat ca nu o avut sansa sa castige un campionat mondial cat o fost la McLaren. Acum poate sa-si ia gandu de la asa ceva, dar poate ridica mult echipa Red Bull
    0 0
  • david
    eu zic ca deja a ridicat destul de mult echipa RBR ...imi place ca are ambitie si se lupta...asa piloti ca el sa tot fie...sigur va termina in puncte azi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru