Coulthard si-a prelungit contractul cu Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.07.2007

Red Bull a anuntat oficial ca David Coulthard si-a prelungit contractul cu echipa austriaca pana la sfarsitul sezonului 2008.

Scotianul s-a alaturat echipei in 2005, anul de debut al austriecilor in Formula 1, dupa 8 ani petrecuti la McLaren Mercedes.

Anterior, scotianul declarase ca se simte in forma si ca isi doreste sa mai evolueze in Formula 1 cel putin inca un sezon.

Comentarii (8)

  • aha
    de cand asteptam stirea asta ....am si uitat de ea. :D
    0 0
  • dupa cate zile se puncteaza o stire ?
    Probabil trebuia sa mai ia cineva puncte, pentru ca stirea este anuntata de vreo 3 zile, apropos cate zile trebuie sa treaca de la anuntul dat pe diversele site-uri de stiri pentru ca sa fie preluata si de cei ce gestioneaza acest site...?
    Totusi mi se pare ciudat, dar probabil altora nu li se pare...
    Sa nu uitati ca mai avem anuntate stiri vechi si despre alti piloti...
    Dar este "binevenita" acum cand (cred...) ca nici un user nu a mai tinut cont de ea si se bucura doar cei care l-au introdus pe Coulthard in echipa datorita cotatiei sale mai mici...
    Multumim !
    0 0
  • stire
    Astazi s-a anuntat oficial, repet, oficial, ca scotianul si-a prelungit contractul. Pana acum au fost doar zvonuri. Nu uitati de cazul Heidfeld: toate site-urile vuiau ca a semnat, iar a doua zi BMW-Sauber a dezmintit oficial stirea.
    0 0
  • suparat
    La dracu bai oameni buni! pun si bani la bursa si lucrurile merg oricat de volatila ar fi...dar cu Formula1 nu iese...sunt decalaje prea mari intre cand apar si cand puneti aici
    0 0
  • F1 Champ - OFICIAL
    Sa fie clar pentru toata lumea! Red Bull a anuntat astazi, OFICIAL, semnarea contractului cu David Coulthard.
    Ceea ce ati vazut voi zilele trecute erau zvonurile conform carora scotianul va semna o prelungire.
    DECI: stirea nu a fost data cu intarziere.
    Cine vrea sa mai comenteze in legatura cu "prospetimea" sau "neprospetimea" acestei stiri este invitat pe Forum!
    0 0
  • Curios ...
    Atunci de ce a fost punctat Hamilton cu +3 puncte in stirea aparuta acum cateva zile, in care se spunea ca tatal lui propune echipei McLaren sa-i creasca salariul la 3 milioane euro, daca nu se intamplase OFICIAL acest lucru...?
    Si atunci era vorba despre niste dorinte, care urmau sa se adevereasca...
    Deci cum sta situatia ?
    Voi repeta si pe forum acelasi mesaj daca este nevoie..., desi acum nu mai este vorba despre prospetimile stirilor, ci despre punctarea lor in urma unor anunturi facute pe diverse site-uri.
    0 0
  • ...
    v-as putea da de lucru zilnic...si nu numai scris
    0 0
  • Fara sa fiu un carcotas ...
    nu vreau sa intru in polemica la aceasta stire, dar imi aduc aminte ca la stirea aparuta in 23.06 despre Briatore si prelungirea contractului la Renault (care era dublura unei stiri anterioare) se spunea ca se vor retrage punctele (parca +9) acordate userilor ce aveau in acel moment echipa Renault... S-a efectuat acea depunctare ?
    De fapt este vorba despre o acuratete in intoducerea unor stiri si punctarea lor, nimic mai mult !
    Scuze pentru offtopicul acestui mesaj.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru