Directorul Spyker: "Sutil este mai rapid decat Albers"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.07.2007

Directorul echipei Spyker, Michiel Mol, a declarat ca Adrian Sutil este mai rapid decat coechipierul sau, Christijan Albers. Albers a fost criticat pentru eroarea comisa la Magny Cours, cand a plecat de la boxe cu furtunul de realimentare atasat de masina.

Mol a admis ca olandezul intampina dificultati la echipa si ca este posibil ca acesta sa nu-si continue cariera la Spyker si in sezonul viitor. "De regula, Sutil a fost mai rapid decat Albers in acest sezon. Christijan are un stil de a conduce mai agresiv, si asta nu se potriveste prea bine cu actualele pneuri Bridgestone. Este remarcabil ca un debutant ca Sutil este mai rapid, iar Albers se afla intr-o situatie delicata. Multe echipe si-au aratat interesul pentru Sutil, dar sper sa il pastram la echipa. Cat despre Albers, dupa cateva curse vom avea o discutie cu el in acest sens. El vrea sa ajunga in top, dar asta nu se va intampla in 2008. Este pregatit pentru echipe ca Toyota sau Williams, dar chiar se va intampla asta?", se intreaba Mol.

Comentarii (1)

  • nenea care puncteaza?
    pana la stirea asta mai sunt ceva stiri de punctat...trecem cu vederea?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru