Dublu motiv de bucurie la BMW Sauber

Publicat Luni, 11.06.2007

BMW Sauber au trecut ieri de la agonie la extaz si invers. Dupa ce Robert Kubica a suferit un accident grav in urma caruia a scapat insa nevatamat, Nick Heidfeld a reusit sa se claseze pe a doua pozitie in cursa, adunand opt puncte foarte importante pentru echipa si obtinand astfel primul podium in 2007. In timp ce Nick se bucura pe podium, urechile membrilor echipei erau indreptate spre spitalul la care a fost transportat Kubica. Vestile sunt insa bune: Robert nu a suferit nicio accidentare serioasa.

"Mai mult decat orice, sunt foarte bucuros ca Robert este OK. Sincer, speram la un podium aici insa ma gandeam la maxim locul al treilea. Ce e foarte important este faptul ca aveam mari sanse sa termin pe locul al doilea chiar si in conditiile in care Safety Car-ul nu intra atat de des pe pista si chiar daca Fernando nu era penalizat cu stop&go. Am reusit sa trec in fata sa si dupa prima oprire la boxe reusisem deja sa pun timp intre mine si el. Multumesc mult echipei, care mi-a asigurat o masina excelenta.

Practic, pana la cursa nici nu stiam ce poate masina noastra, deoarece ne-am confruntat cu o multime de probleme pe toata durata weekend-ului", a declarat fericit Nick heidfeld.

Boss-ul echipei helveto-germane, Mario Theissen, s-a declarat si el multumit de rezultatul weekendului. "A fost cea mai emotionanta cursa pe care am trait-o cu noua noastra echipa. Dupa aceasta cursa plina de incidente avem doua motive de bucurie: in primul rand, primele rapoarte medicale arata ca Robert a scapat fara urmari grave din accidentul pe care l-a suferit. Apoi, Nick a pus piatra de temelie pentru primul nostru podium inca de sambata, prin locul al treilea pe care l-a obtinut in calificari.Astazi a reusit o cursa senzationala si a reusit un loc doi meritat. felicitari lui si intergii echipe BMW Sauber. Cred ca Robert ar fi fost si el aproape de podium astazi", a spus Theissen.

Comentarii (3)

  • Kubica
    Bravo domnilor oraganizatori. Kubica a fost la un pas de moarte si voi il depunctati cu -5. Poate daca reusea sa moara lua -10.
    0 0
  • e bine
    eu cred ca e bine cum s-a punctat..nu trebuia sa i se dea puncte pentru ca a facut accident..e ok
    0 0
  • Bogdanovic
    a abandonat si tu vroeai si i se mai dea si pct????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru