E oficial: in 2008, Singapore Grand Prix noaptea!

Publicat Vineri, 11.05.2007

Bernie Ecclestone a confirmat astazi, la Barcelona, faptul ca Marele Premiu din Singapore va avea loc in premiera in 2008, pe un circuit stradal. Mai mult decat atat, o data cu aceasta cursa vom vedea o alta premiera mondiala in Formula 1: o cursa care se va desfasura la lumina reflectoarelor.

"Fiind o cursa de noapte, putem spune inca de pe acum ca vom asista la una dintre cele mai dramatice si fermecatoare curse din calendar", a declarat boss-ul Formulei 1.

Contractul cu oficialii din Singapore a fost semnat pe cinci ani, urmand ca MP al statului Singapore sa se desfasoare spre sfarsitul sezonului viitor.

Comentarii (9)

  • curios
    ce tare. sunt curios cum vor rezolva pb farurilor>:-\ din pc t de vedere aerodinamic
    0 0
  • PikaChu
    oau
    Fenomanal....minunat , fantastic, incredibil.......
    0 0
  • singapore noaptea
    probabil ca va fi o cursa in genul LeMans 24 ore noaptea, cand masinile merg mai mult pe regularitate decat pe viteza. daca o cursa ziua dureaza 1,5-2 ore, o cursa noaptea cred ca va dura 3 ore. vor gasi solutii si pentru faruri se vor inspira din prototipuri. oricum spectacol garantat
    0 0
  • nu cred ca va fi cine stie ce
    Nu va dura 3 ore....ci tot cel mult 1h30. Se alearga pe tururi. Nu vor pune faruri, ci vor avea iluminare pe circuit. Ca pilot nu cred ca m-ar incanta aceasta cursa. Oricat de iluminat ar fi tot nu se compara cu lumina naturala cand te misti cu 300kmh.
    Probleme de aerodinamica nu sunt cine stie ce, oricum nu mai mari decat problemele cu cauciucurile pe temperaturi mai scazute ...sau nu? Singapore e in zona ecuatoriala .
    0 0
  • va fi ceva nou
    CU siguranta multa luem se va uita la aceasta cursa, si va semana oarecum cu cele de nascar noaptea deoarece nici acelea nu au faruri. cred ca va fi un spectacol pe cinste
    0 0
  • destu de ok
    o sa fie multe busituri
    0 0
  • Levy.B
    vom vedea
    Interesant! sunt doua variante: 1 (cea posibila)din cauza luminei "artificiale" pilotii vor fi prudenti si totul va depinde de calificari...-vom urmari o cursa plictisitoare;
    2 (sper sa fie asa) depasiri in "orbite" ,acccidente, spectacol ...
    0 0
  • singapore
    daca nu e pana de curent singurul dezavantaj e vizibilitatea in retrovizoare,niste lampi de pozitie se impun
    0 0
  • drushka
    =))
    asta le mai lipsea...io sugerez sa-i puna sa piloteze si legati la ochi =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru