Eddie Irvine: "Kimi trebuie sa termine cu betiile"

Publicat Miercuri, 30.05.2007

Alain Prost, fostul campion mondial, considera ca finlandezul Kimi Raikkonen plateste tribut faptului ca nu s-a adaptat inca cu Scuderia Ferrari.

"Eu consider ca nu este complet integrat la echipa", este de parere Alain Prost. Ziaristii din Cizma considera ca Raikkonen a sosit la Ferrari intr-un moment nepotrivit, atunci cand cel mai valoros pilot din istoria F1, Michael Schumacher, a decis sa nu mai imbrace echipamentul rosu al Scuderiei, inlocuirea acestuia devenind oarecum imposibila.

Referindu-se la situatia in care se gaseste finlandezul, Eddie Irvine, fostul pilot al celor de la Ferrari, a spus: "Nu stiu ce se intampla cu el in aceste momente, dar ideea este ca trebuie sa se mobilizeze si sa termine cu betiile daca vrea sa castige".

Comentarii (14)

  • !
    Cum sa se adapteze daca e tot beat... =))
    0 0
  • misto poza
    Ce poza super! Le Professor care isi programa dinainte fiecare inghititura de lichid la ce moment in cursa o va bea il povatuieste pe Kimi sa se lase de baut...alcool; si de karaoke.
    Dar cred ca tocmai pentru ca Schuey s-a imbracat in pijamale rosii la Monaco, Kimi a intrat in protectii. Cred ca il enerveaza la culme sa-l vada pe neamt cu echipa lui.
    Asta pe cand Alonso l-a luat de gat prieteneste pe Schuey in paddock.
    0 0
  • HA!
    HA HA HA!
    0 0
  • Eu beu
    Pai de ce beu io cateodata? De ce beu io cateodata? Cu fratii sa o fac lata...... Kimi Raikkonen se-mbata. shailalaaaaa... Melodie din Maramu` :P da` prinde bine si la Kimi(on) :)))
    0 0
  • x si o
    massa de seara
    Kimi a castigat la Monaco in 2005. Problema nu a fost a pilotului ci a masinilor Ferrari, care n-au mai castigat in Principat din 2000 sau 2001.
    Ferrari este conceputa pentru viteza, iar la Monaco avantajele unei masini de viteza dispar. In plus, mi se pare ca McLaren a lucrat mult mai bine la setarile masinilor, cele doua monoposturi derapau excelent in virajele imposibile ale circuitului. Aici s-a facut diferenta. Si cred ca Massa daca ar fi plecat primul, ar fi fost depasit dupa intrarea la boxe. Difernta au dat-o masinile si nu pilotii, din punctul meu de vedere.
    0 0
  • buna treaba...
    trebuie sa umblam dupa stiri pentru a nu lua cu - ,de + nici nu poate fi vorba...si ca sa nu deviez de la subiect desi imi place de el ca pilot merita ce i se intampla...f.f. dezorganizat
    0 0
  • CUM ATI FACE IN LOCUL LUI
    MA sa nu judecam omu tare curios as fi cati de aici nu vati distra (beti ,femei) daca ati fi in locul lui cati bani are i se rupe oricum anu asta o sa fie anu lui mai vb peste 5 curse ;)

    FORZZA KIMI
    0 0
  • CITITI VA ROG!
    Sunt persoane care au intrat in concurs poate putin mai tarziu si imi dau seama ca nu mai pot ajunge in primele locuri datorita putinelor puncte pe care le detin pentru a putea alege piloti sau echipe mai puternice! De ce nu s-ar putea ca pilotii care castiga si primesc punte sa nu mai fie adaugate la valoarea creditului lor (oare cati isi mai permit sa-l ia pe Alonso si inca un pilot intre locurile 4-11? ).Astfel se poate ca toata lumea sa mearga pe diferite strategii si cu cei mai buni piloti!
    Ar fi putin mai mult interes si mai interesant!
    Multumesc!
    0 0
  • ?????
    eu nu inteleg ce legatura are betia cu f1.omul face ce vrea in timpul liber,poate fi si manga.atata timp cat el nu concureaza beat nu vad problema.asa ca aceasta stire nu are nici un sens.
    0 0
  • lasa, sa traiasca omul
    apoi cine nu bea, ca se imbata ca nu, nu prea cred ca il afecteaza prea mult si oricum la monaco, dupa cursa cam toti fac acelasi lucru, asa ca nu prea vad ce e rau in asta. Forza KIMI!!!
    0 0
  • !!!
    viduka, stirea are sens daca te uiti atent cum au fost tranzctionate punctele azi..., o stire asemanatoare cu Kimi pe yaht a mai aparut si mai demult.Pacat ca acele evenimente ce tin capul de afis al stirilor nu apar la puncte...,hai s-o dam pe barfe...
    0 0
  • ....
    Eu cred ca daca ar vrea ar fi mult mai usor sa ajunga la un echilibru intre distractie si F1. Eu nu cred ca asta e problema... eu cred ca nu vrea sa se adaptatez, la fel cum am impresia ca la mclaren nici dupa 4 ani nu se intregrase inca. daca ar fi mai deschis si la minte si la caracter si ar accepta sugestii si dupa cum am mai zis si-ar da interesul sa invete intr-o anumita masura partea tehnica, clar ar fi cel mai bun. Ceea ce nu trebuie el sa uite este ca pilotul este cel care face masina mai buna... deaceea ferrari a castigat atat de mult cu schumy ca pilot... el a facut masina buna... si kimi daca si-ar pune putin creieru in functiune si ar incerca macar sa invete ceva de la toti din jurul sau ar fi.... dar sa lasam la o parte visele frumoase...
    oricum bafta kimi... esti preferatul meu... care imi toceste nervii
    0 0
  • ShArKy
    ...
    DeDICATIE SPECIALA DE LA MINE PENTRU TINE!!! BETZAVAN RATAAAT!!! :))
    0 0
  • ....
    Am simpresia ca oricine inclusiv tu si-ar dori sa ajunga un betivan ratat, pilot in F1, cu un salariu si un cont bancar ca a lui kimi....:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru