Felipe Massa: "Vreau sa castig la Monaco"

Publicat Miercuri, 23.05.2007

Brazilianul Felipe Massa abordeaza Marele Premiu al Principatului Monaco cu gandul numai la victorie, cea care ar putea fi a treia din sezonului competitonal.

"Normal ca am ca obiectiv victoria la Monaco, cel mai bun rezultat al meu fiind o clasare pe locul al cincilea. La Monte Carlo este o cursa unica, in cadrul careia se inregistreaza multe abandonuri, primul meu gand fiind acela de a termina. Saptamana trecuta am testat nu departe de aici, la Paul Ricard, rezultatele fiind unele destul de bune. Suntem in cautarea celor mai bune setari pentru masina, care sa ne ofere o cat mai buna forta de apasare a monopostului", a spus Massa.

Pilotul celor de la Ferrari a mai declarat ca va fi cu ochii in patru pe vreme, fiind destul de posibil ca la Monaco sa ploua in aceste zile.

Comentarii (2)

  • c naiba
    eu nu intaleg punctajul d c i ati dat 3 pcte ?pt k a afirmat k vrea sa castige?saracul c sa faca si el ,spera sa castige,dar n a castigat ... asa k nu ar fi trebuit sa i dati 3 pcte
    0 1
  • Mda
    Uite... si la stirea asta... baiatul vrea sa castige, si nici macar nu primeste atatea puncte cat primeste Sato care nici macar nu are loc stabil in F1...

    JENANT!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru