Ferrari: "Fiecare detaliu va conta in Spania"

Publicat Vineri, 27.04.2007

Ferrari declara, prin vocea lui Marc Gene, ca in Catalunya va conta fiecare detaliu in lupta cu cei de la McLaren.

"Vom alerga in Spania cu importante schimbari la nivel de aerodinamica, prin intermediul carora speram sa fim cu doua sau trei zecimi mai rapizi pe tur. Fiecare detaliu va conta in Catalunya", a declarat Gene.

Oficialii Scuderiei au spus ca isi pun mari sperante in rezultatele pe care le vor obtine cei doi piloti ai team-ului italian pe circuitul de langa Barcelona.

Comentarii (22)

  • hai Ferrari
    dragii mei, cei de la ferrari aduc IMPORTANTE SCHIMBARI la nivel aerodinamic si voi dati 2 puncte?! Nu serios mai vreti sa ne mai jucam noi? sau vreti sa va jucati voi cu noi si nervii nostri. Subiectivismul dvs. incepe sa ma deranjeze foarte serios.
    0 0
  • Mircea Mester
    Ferrari
    Ferrari va lua mai multe puncte in momentul in care acele schimbari aerodnamice isi vor face efectul. Daca acesta va fi negativ, vor lua in minus. Daca vor fi cu plus, si punctele vor fi cu plus.

    grila arata asa: Cand un pilot face declaratii referitoare la performante viitoare EVENTUALE (adica fara a avea vreun suport clar in declaratii), punctele sunt X.

    De fiecare data punctele au fost acordate astfel in acest caz. De la debutul concursului au trecut niste zeci de zile.
    0 0
  • R: Ferrari
    Mario Theissen a declarat ca problema legata de fiabilitatea cutiilor de viteze de pe monoposturile proprii s-a rezolvat in totalitate.

    BMW-Sauber suferise mult in perioada testelor de iarna din aceasta cauza. "S-a rezolvat!" a afirmat Theissen atunci cand a fost intrebat de reporterii elvetieni de la Blick. Oficialul echipei germane a adaugat faptul ca problema s-a datorat unui defect de fabricatie al unor materiale cumparate de la un distribuitor extern.

    Ce inteleg eu: BMW a facut schimbari ale masinii. Este o declaratie si nu se stia la acel moment daca schimbariele isi vor face efectul Si s-a punctat cu +15 !?
    0 0
  • anonimus
    cam putin
    +2p....urat
    0 0
  • istorie
    In 17 aprilie Red Bull inaugura o noua cutie de viteze si prime 5 puncte.
    In 30 martie Spyker facea modificari aerodinamice si primea 6 puncte.
    Mai sustineti ca de fiecare data punctele au fost acordate in acest sens?
    0 0
  • ieri
    sa intelegem ca stirea de IERI cu McLaren s-a punctat cu 4p. pentru ca declaratia a fost facuta de directorul executiv, iar cea de azi cu 2p. pentru ca a facut-o "doar" un pilot de teste?
    continutul este acelasi.
    0 0
  • pucte
    aceeasi probema a fost si cu -21 ptr raikkonen cand a avut probl cu motorul,ai zis ca daca termina cursa o sa ia +21 dar din cate imi aduc aminte nu a luat
    0 0
  • mai sunteti culmea
    voi nu pricepeti ca tot concursul asta de cacao a fost facut doar pentru a crea trafic (si evident bani din publicitate) pe un site altfel anonim?
    Eu m-am inscris in concurs doar sa vad ce si cum. Mi-am facut o echipa si n-am mai schimbat-o. M-a interesat totul cam vreo saptamana, apoi mi-am dat seama cum se poate specula. Asta nu-i concurs de "best manager" asta-i concurs de "best manelist cumparator de blugi in turcia si vanzator in romania" Sansele nu sunt egale din start, pentru ca unii oameni au timp de specula, altii nu. Apoi daca de exemplu te inscrii acuma n-ai nici o sansa sa castigi marele premiu. Nu conteaza cunostintele de F1, nu conteaza flerul. Conteaza Google si numarul de site-uri cu stiri despre F1 pe care le poti gasi, iar cel mai important e sa ai timp de minim 10 ori pe zi sa sapi dupa stiri si sa-ti schimbi echipa in consecinta.
    So what's the f#cking point of it? trafic=bani din publicitate. Simple as that. Oile fraiere dau lapte pentru ciobanul destept.
    0 0
  • mai billy
    E cam mult o saptamana sa-si dea seama un ilustru ca tine cum merge treaba cu concursul asta.
    Ce-ar fi atunci sa-i lasi pe "manelistii cumparatori de ... bla bla bla" sa piarda vremea pe net si tu savureaza comentariile de duminica ale celuilat ilustru M.Alexandrescu. Poate a mai facut ceva micutul Sechelariu. Mult mai interesant, nu zici?
    Ce conteaza daca oamenii astia de pe "site-ul anonim" castiga din trafic si publicitate? Daca esti asa tare de ce nu te faci si tu cioban destept?
    In rest stii cum se zice: nu-ti place nu manca.
    Pa.
    O oaie fraiera
    0 0
  • ps
    da' cu tricou!
    0 0
  • ....
    ia-ti si jaca de pchiele si esti bun de bucuresti.
    M-am inscris in concurs pentru ca se mai inscrisesera niste prieteni, si-am zis sa incerc si eu. Oricum, nu sunt in romania , nici macar in europa, asa ca premiile chiar nu-mi folosesc la nimic. Poate asta m-a ajutat sa vad padurea si nu numai copacii.
    Tu continua cu pascutul daca ai scapat de Paste.
    0 0
  • Mircea
    billy
    Billy, din afara Europei nu ai de unde sa stii faptul ca Automarket.ro este pe locul 5 pe trafic.ro si ca traficul adus de acest concurs este infim.

    Insa problema ta este ca nu poti sa faci fata provocarii de a schimba si de a gasi stiri inaintea celorlalti.

    Be proud of yourself, ai scris doua comentarii extrem de bine infipte.
    0 0
  • ...
    Nici nu ma asteptam la alt raspuns.
    Atata poti, atata faci. Tu sa fii sanatos.
    Bafta prin America.
    0 0
  • foarte frumos...
    auzi romanule... si fraza asta "Oricum, nu sunt in romania , nici macar in europa" intotdeauna ii arunci la nemernicii care au ramas aici, cand ramai fara cuvinte?
    0 0
  • hmm
    ok, pe rand:
    Mircea: In primul rand, fusul meu orar fiind cu muuulte ore in urma europei ar insemna sa ma trezesc la 2-3-4 noaptea sa caut stiri si sa fac schimbarile de rigoare. Apoi de la job sa fac aceeasi chestie. Spre deosebire de romania unde aia se fac ca va platesc si voi va faceti ca munciti, chiar daca nu am nici o restrictie in privinta statului pe net mi-e pur si simplu rusine sa frec menta cam 2 ore pe zi, din cele 7.5, pentru un amarat de concurs ce oricum nu-mi foloseste la nimic. Greu de priceput !?
    Horted: sa fi si tu sanatos sa-ti poti freca nervii pe concursuri de 2 bani pe net. Ai timp si nervi, f bine. Te oftici cand cineva are alta parere decat tine? tipic romanesc.
    joeadrianblack: nu raman fara cuvinte aproape niciodata. Fraza de care te-ai legat avea si o continuare, acea continuare fiind explicatia de ce nu ma intereseaza rezultatul concursului. Te iau durerile de cap daca incerci sa judeci o fraza citita? sau poate te iau durerile de cap in timp ce o citesti...o sa incerc sa fac propozitii numai din subiect si predicat cand vb cu tine, ok?
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    fraza de care m-am legat nu a avut nici macar inceput... dapoi continuare. ma iau durerile de cap cand dau de increzuti ca tine... sa nu uitam ca tu acolo esti un tzaran la oras, orice ai dori sa faci si daca vi inapoi in romania o s-o impresionezi doar pe blonda de la coltul strazii...

    tu chiar crezi ca MULTI de aici participam la concurs pt tricou? sau pt 100 lei?
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    ti-am recitit una dintre fraze unde ai dreptate: "esti cu muuuulte ore in urma..."
    0 0
  • :)
    frustrarile ti le poti refula si in alte parti.
    te las pe tine cu " americanii e prosti " si aerele de superioritate de roman ce se crede buricul pamantului.
    Eu aici sunt un om liber cat se poate de fericit ce-si face singur destinul. Tu acolo esti un falit sclav la patron cu fumuri in cap. Nu tre sa impresionez pe nimeni in romania pentru ca n-am sa ma intorc niciodata acolo. Sunt multe locuri in lumea asta ce se vad pe harta fara lupa, cu mult mai multa istorie, cultura si respect pentru oameni decat fundatura aia de lume.
    Ar trebui sanctificat Caragiale.
    0 0
  • horted
    re
    Amice, te crezi mult mai important decat esti.
    Nu m-am ofticat pentru ca ai alta parere, e dreptul tau si se respecta chiar si in tara asta de unde esti asa mandru ca ai plecat, ci m-a deranjat modul de exprimare. Puteai foarte bine sa-ti manifesti dezaprobarea fata de jocul asta ca pe o parere personala, fara sa insulti pe ceilalti participanti.
    Sa stii ca bunul simt l-ai lasat in tara daca cumva l-ai avut vreodata. Pacat ca nu te mai intorci niciodata in fundatura asta de lume ca sa-l recuperezi.
    Imi pare rau ca am inceput discutiile astea si am avut de-a face cu unul ca tine.
    0 0
  • ok
    cand te explici nu vad de ce te-ai ofticat. Calificativul de oaie nu se aplica doar tie sau altuia, ci si mie. Nu-ti convine? vorbeste cu "duhovnicul" care-ti zice de cand te-ai nascut ca esti o oaie intr-o turma.
    Am lasat multe in romania, am luat multe cu mine. Sa-mi etalez anumite calitati pe site/forum/social networking site etc. deocamdata nu prezinta nici un interes pentru mine, dimpotriva tind sa fiu mult mai exigent/dur in exprimare.
    0 0
  • Mircea Mester
    deci
    Baieti, sper sa nu va suparati, dar nu e mai bine sa continuati aceasta discutie pe forum? As vrea ca aici sa se discute exclusiv de informatie si eventual de concurs.
    Frustrarile pe forum. E mai sanatos.

    Billy, incercam sa facem o treaba ok aici. Atat. Am crescut intr-un an de la 0 la 60.000 de vizitatori pe saptamana. Si asta nu pentru ca introducem funduri, fete si altele de acest tip ci pentru ca prezentam industria auto asa cum ea. Cu bune, cu rele. Nu ne plateste nici un constructor/importator sa le facem reclama. Totul e pe pasiune aici. E aiurea sa te iei de asta, oriunde ai fi :)

    Sporuri peste ocean si multa bafta. Sa ne mai auzim prin zona. Mai avem cativa cititori de din State, unii dintre ei chiar "clienti" fideli, cu commenturi inteligente la zi.
    0 0
  • zombiu
    ba fraierilor toti sunteti experti
    ba mortilor din dragoste
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru