FIA ancheteaza incidentul dintre Alonso si Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 04.08.2007

Oficialii Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) vor cerceta incidentele petrecute intre Fernando Alonso si Lewis Hamilton din finalul calificarilor de sambata.

Alonso a obtinut un controversat pole position in defavoarea debutantului Hamilton dupa ce britanicul nu a reusit sa parcurga ultimul tur rapid de pista, intrucat spaniolul a intarziat sa iasa de la boxe. Mecanicii au avut ceva probleme la masina lui Alonso, insa spaniolul a mai ramas circa 10 secunde la boxe, in timp ce Hamilton astepta in spatele lui. Din cauza intarzierii, Hamilton nu a putut sa completeze ultimul tur rapid.

Dupa calificari, FIA a decis sa investigheze incidentul, iar seful echipei, Ron Dennis, a fost chemat sa raspunda la cateva intrebari. De asemenea, FIA va asculta conversatiile radio referitoare la acel pit stop.

Comentarii (4)

  • aha,
    pai ce vroia Hamilton sa fak intrun tur ? sa-l bata pe Alonso? nu cu ce cauciucuri a incaltat...
    0 0
  • ga2007
    Se invarte roata?
    Anul trecut Michael Schumacher la Monte Carlo a plecat din spatele grilei pt. un gest deliberat de a-i bloca turul rapid al lui Alonso.Sunt curios sa vad ce se intampla in acest caz.
    0 0
  • cossandu
    ...
    poate plateste sefu iar mita la cineva si nu o sa fie nici o penalizare :)
    0 0
  • la naibii omule
    Eu nu prea am inteles ce a avut in cap Alonso...serios cu lucruri din acestea intre cei 2 piloti Mclaren vor fi animozitati. Daca Alonso ar fi fost Schuey (fa orice sa castigi si la naibii cu regulile) as fi inteles, dar nu pricep cum de a simtit sa faca asta acum. Ar putea risca o declasare cu 2secunde sau o stergere a timpilor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru