Frank Williams nu renunta la Rosberg

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.11.2007

Frank Williams a negat insistent zvonurile ca pilotul Nico Rosberg va pleca la McLaren Mercedes in viitorul apropiat. Copropietarul echipei Williams a declarat pentru revista germana Sport Auto ca Rosberg nu este de acorde sa-l vanda pe Rosberg la echipa lui Ron Dennis nici macar in cazul unei oferte consistente.

Pe langa Heikki Kovalainen, Adrian Sutil si Pedro de la Rosa, Nico Rosberg este vazut ca un potential inlocuitor pentru Fernando Alonso la McLaren pentru sezonul 2008.

Insa Williams, in varsta de 65 de ani, a declarat: "Cum as putea sa ma descurc in fata oamenilor din fabrica si in fata sponsorilor? Le spun ca vreau sa revenim in top si ca vand cel mai bun pilot? La fel de bine as putea vinde si echipa", a declarat britanicul.

Williams a terminat pe locul 8 in clasamentul constructorilor in 2006, insa a avut un an mult mai bun in 2007. Referindu-se tot la contractul lui Rosberg, Williams a explicat: "Cu un an in urma l-as fi putut vinde pentru ca aveam nevoie de bani. Dar acum nu mai este cazul".

Comentarii (1)

  • georgedaniel
    @daniel ce faci ? :))
    corectare !!!!

    gresit : ' ca Rosberg nu este de acorde sa-l vanda pe Rosberg '
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru