Fuji, antrenamente 3: Sesiunea a fost abandonata din cauza cetii

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.09.2007

Ultima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Japoniei a fost abandonata din cauza conditiilor meteo nefavorabile de la Fuji.

Sesiunea a fost initial amanata cu 15 minute din cauza cetii, care ar fi impiedicat elicopterul medical sa intervina in cazul unui accident. Apoi, startul a fost din nou amanat cu un sfert de ora intrucat conditiile nu s-au imbunatatit.

Pilotii au putut iesi pe pista in ultimele 30 de minute, dar ploaia s-a intetit, iar vizibilitatea a devenit din nou redusa, astfel ca steagurile rosii au fost aratate dupa numai 4 minute.

Dupa anuntarea unor decalicari de cate 5 minute, responsabilii cursei au fost nevoiti sa anunte la ora locala 11:53 ca antrenamentele nu vor fi reluate.

Numai 3 piloti au reusit sa parcurga tururi cronometrate de pista. Astfel, pilotul echipei Williams, Alex Wurz, a fost cel mai rapid, stabilind un timp de 1:32.746, cu doua secunde mai bun decat cel reusit de coechipierul sau, Nico Rosberg. Pilotul echipei Toyota, Jarno Trulli, a fost pe locul 3, la 3.4 secunde in spatele lui Wurz.

Cu exceptia lui Kimi Raikkonen, toti ceilalti piloti au reusit sa faca tururir de formare inainte ca sesiunea sa fie abandonata.

Comentarii (10)

  • ShArKy
    asta da lovitura
    :)) nu lam avut pe wurz da lam avut pe roberg shi trulli
    0 0
  • razvan11
    rosberg si trulli ????
    esti bun daca i-ai avut pe amandoi in aceeasi echipa ?!?!.........
    0 0
  • ShArKy
    nu
    am mai multzi useri...stai calm :))
    0 0
  • Superb
    Sa vedem ce o sa fie si in calificari...
    0 0
  • razvan11
    ...si atunci unde ai dat lovitura?
    Din exprimarea ta a reiesit ca ai dat lovitura cu amandoi in echipa, colega. Bafta !
    0 0
  • wtf?
    ce face victor bonifaciu...mananca omu`? ia micu dejun in timpul prezentarii? ce penal seaude
    0 0
  • ShArKy
    am dat lovitura cu rosberg shi trulli
    pentru ca eu eram cu useru asta il aveam pe trulli...eram pe 200 shi akuma is pe 90 shi ceva ..cu celalalt user...lam avut pe rosberg de pe 80 pe 30...scz ca sa interpretat gresit :)
    0 0
  • ridicol
    cum sa dai puncte numa la 3 piloti?daca in sesiune nu au alergat toti pilotii nu ar trebui sa dati puncte deloc.nu zic asta ptr ca as fi pierdut la capitolu asta ci pur si simplu e gresit!!!!
    0 0
  • georgedaniel
    asa era,dar :(
    asa trebuia normal dar asta e 'traim in romania,tara tuturor posibilitatilor' :( .
    bafta tuturor :( !
    0 0
  • @Unu_Claudiu
    Clasamentul publicat este conform cu clasamentul oficial comunicat de FIA. 21 de piloti au iesit din pista, insa numai 3 au reusit sa fac tururi cronometrate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru