Gascoyne: "Sutil trebuie sa termine cu abandonurile!"

Publicat Luni, 11.06.2007

Mike Gascoyne, directoru tehnic al celor de la Spyker, spune ca Adrian Sutil trebuie sa incerce sa evite erorile de pilotaj pentru a putea face fata in Formula 1. Afirmatia oficialului echipei olandeze vine dupa ce Sutil a abandonat in Canada lovind un perete, fiind a patra oara in acest sezon cand Sutil iese din cursa printr-un accident.

"A fost o cursa plina de evenimente si sunt dezamagit ca nu am putut profita de asta pentru a strange primele noastre puncte. Adrian a iesit din cursa din nou fara a fi provocat. Va trebui sa renunte la astfel de greseli daca vrea sa concureze la acest nivel", spune oficialul celei mai noi echipe din Formula 1

Gascoyne nu este la fel de acid la adresa lui Christijan Albers, desi si el a fost nevoit sa abandoneze din acelasi motiv: "Christijan mergea bine insa eleronul sau a cazut in virajul al optulea. Acest lucru s-a intamplat mai mult ca sigur din cauza faptului ca a atins peretele ceva mai devreme. Eleronul a afectat franele iar solutia imediata a fost abandonul.

A fost o alta greseala care a insemnat ca am iesit din lupta pentru puncte, insa trebuie sa trecem peste asta si sa ne asiguram ca la Indy vom face o figura frumoasa", afirma Gascoyne.

Comentarii (2)

  • Gascoyne
    Gascoyne e un geniu tehnic atunci cand are frau liber (ca la Jordan, ca la Renault, dar nu ca la Toyota) si stie bine ce face. Spyker avea sanse la puncte in cursa, dar pilotii...

    Spyker are nevoie de niste piloti seriosi si repede si asta pentru ca Gascoyne dezvolta masina intr-un ritm foarte alert si nu stiu daca Sutil si Albers se vor putea adapta...
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    mai bine iesiti voi din F1 si dati banii aia sa se construiasca un spital ceva prin europa undeva... oricum pt a vinde masinutza aia faina tre sa fie la pretul lu Logan sa devina renumita si vanduta... nu sa intrati in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru