Gascoyne, uluit de gresala lui Albers

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2007

Christjian Albers a oferit duminica cateva momente amuzante, plecand de la boxe cu furtunul de alimentare atasat de monopost, deoarece nu a asteptat semnalul mecanicilor. Directorul tehnic al echipei Spyker, Mike Gascoyne, a declarat ca nu intelege de ce pilotul olandez a parasit boxele mai devreme.

"Nu inteleg de ce a procedat astfel. Este evident ca a fost frustrat ca a trebuit sa astepte in spatele lui Sutil (n.r - care a realimentat inaintea sa), insa ar fi pierdut 3 sau 4 secunde, ceea ce nu era un dezastru. Albers este un pilot experimentat, ar fi trebuit sa stie ce are de facut in astfel de situatii", a precizat Gascoyne.

Comentarii (2)

  • ce poza
    Bine ca nu a oferit momente tragice. Credeam ca nu vom mai vedea scene precum butucul pierdut al lui Heidfeld, dar Albers a reusit una si mai buna. Si pentru ce? daca se batea pentru puncte mai intelegeam, dar doar pentru o confruntare cu Sutil?
    0 0
  • phradamon
    albers
    e vorba de orgolii.. albers se vrea un pilot talentat dar e batut mar de Sutil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru