Hamilton a primit acordul medicilor de a concura

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.07.2007

Britanicul Lewis Hamilton va putea concura astazi in Marele Premiu al Europei dupa ce a trecut examenul medical la care a fost supus in aceasta dimineata.

Participarea pilotului echipei McLaren la cursa de astazi a stat sub semnul intrebarii in urma accidentului suferit sambata in calificari. La scurt timp dupa ce a sosit pe circuit, Hamilton a fost consultat de catre delegatul medical al FIA Dr. Gary Hartstein si de catre Dr. Klaus U. Zerbian, cei doi dandu-si acordul ca englezul sa concureze astazi la Nurburgring.

Hamilton va pleca de pe pozitia a 10-a a grilei de start. Primele 3 pozitii pe grila sunt ocupate, in ordine, de Kimi Raikkonen, Fernando Alonso si Felipe Massa. Hamilton este lider in clasament cu 70 de puncte, fiind urmat de Alonso cu 58 de puncte.

Comentarii (8)

  • mclaren
    BRAVO!!!
    BINE AI REVENIT!
    ACUM FERARISTI O SA-SI BAGE UNGHIA-N GAT DE CIUDA!
    0 0
  • Nu prea cred!!!!!
    Oricum ferrari are mai multe sanse la victorie decat mclaren prin pole-ul lui kimi!Eu cred ca altcineva o sa isi bage unghia in gat de ciuda:FANII LUI ALONSO,mai degraba decat feraristii!!Oricum sper sa castige Kimi si cu Massa si Hamilton daca este un adevarat campion si merita sa fie campion anul acesta atunci sa vedem cum sa descurca in pluton pentru ca pana acum a plecat tot de pe primele pozitii si normal ca a terminat fiecare cursa p podium!!sa vedem cum se descurca in pluton!!!Bafta kimi si Massa!
    0 0
  • MCLAREN
    UITA-TE LA STIREA CU KIMI
    Chiar kimi recunoaste ca va avea o cursa grea, stie el de ce. Forta MCLAREN!
    0 0
  • sonick504
    Hamilton
    E bun pustiul, si azi va dovedi, sau nu, daca e si mare. Numai depasind iti poti dovedi clasa. Cand pleci din frunte si cu steagul albastru se dau ceilalti la o parte.... e mai usor. Sper sa confirme.
    0 0
  • benzina
    Chiar daca va pleca in cursa,in afara de faptul ca va lua startul de pe locul 10 va avea si un plus de benzina pe care in mod normal o consuma in tururile pe care nu a mai reusit sa le parcurga in calificari.Va avea sarcina dificila
    0 0
  • sigur gogu !
    asta e un avantaj,ai uitat la silverston cum a trecut Alonso de el? ...cu mai multa benzina,adik a facut mai multe tururi pana la primul pit-stop fata de Hamilton
    0 0
  • LuvRaluK
    Benzina
    Nu stiu ce fel de calcule va tot faceti astia cu benzina ... Hamilton va pleca in cursa cu exact aceeasi cantitate de benzina cu care ar fi plecat si daca facea inca 10 ture in plus ... ati uitat deja noul regulament? "Fuel may be added to cars at any time during the first 40 minutes of qualifying and any car eliminated during the first two periods may then be refuelled at any time until the pit lane opens for the race. Teams will be required to fill cars taking part in the final 20-minute period with the amount of fuel with which they intend to start the race. Any fuel used during the 20-minute period may be replaced before the start of the race."
    0 0
  • marian
    HAMILTON
    FA-IPRAF
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru