Hamilton ar putea pleca din Anglia din cauza paparazzi-lor

Publicat Vineri, 22.06.2007

Lewis Hamilton a recunoscut ca ar putea fi nevoit sa paraseasca tara natala, Marea Britanie, pentru a-si pastra intimitatea. Dupa ce a realizat cel mai bun inceput de sezon al unui debutant din istoria Formulei 1, Hamilton a fost asaltat de media si de fani, viata sa privata fiind pusa in pericol. Totusi, prioritatea lui Hamilton este inca Marea Britanie, acolo unde traiesc prietenii si familia sa.

"Devine din ce in ce mai rau. Cand nu ai viata privata, totul devine extrem de greu, astfel ca as putea face ceva in acest sens. oamenii ma recunosc pe strada, ma chinui sa ma ascund si sa trec fara sa ma recunoasca nimeni. As putea pleca din Marea Britanie pentru a reveni la o viata linistitia", a declarat Hamilton.

Cel mai cunoscut episod legat de acest subiect este cel in care o echipa de paparazzi si-a asezat cortul in fata casei lui Hamilton, vanand orice instantaneu cu primul pilot de culoare din istoria F1.

Ceilalti piloti britanici din Mare Circ, Jenson Button si David Coulthard, au scapat de acest cosmar schimbandu-si resedinta.

Ambii locuiesc acum la Monaco.

Comentarii (3)

  • Keyshia
    ???
    Si i-ati dat 1 punct pentru...?
    0 0
  • tzitzi
    :))))))
    Da ma, vezi ca te urmaresc paparazzi cu binoclu' si sunt interesati de ceea ce mananci tu de dimineata si cat de des iti aerisesti dormitorul. Am vorbit eu cu un paparazzi pe la pranz si mi-a spus ca te scarpinai in nas la ora 13.34
    0 0
  • styopka
    ba Hamilton lasa vrajeala
    vede ca incepe sa-i mearga mai prost si se da cu curu la gard cu tot felul de declaratii,nu zice nimeni ca nu esti talenta dar greul
    abia acuma incepe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru