"Hamilton are toate calitatile sa fie campion in acest sezon"

Publicat Luni, 11.06.2007

daca pana acum discutiile in jurul lui Lewis Hamilton se axau pe intrebarea "Va reusi sau nu Lewis sa castige un Mare Premiu in anul sau de debut?", totul trece in alt registru odata cu prima sa victorie.

Murray Walker, celebrul comentator britanic de Formula 1, care s-a identificat in Anglia cu Marele Circ comantand fenomenul din 1949 pana in 2001, cand s-a retras, crede ca Hamilton are toate calitatile pentru a fi campion mondial. "Este incredibil. Un tanar extrem de bun si de matur. Este mai mult decat plauzibil sa castige campionatul in acest sezon. iar acest lucru va fi cu adevarat extraordinar", crede Walker.

Fostul comentator continua elogiile la adresa tanarului britanic: "Nu exista destule superlative pentru ceea ce face Lewis Hamilton in fiecare cursa. A fost pe podium in sase Grand Prix-uri consecutive, fapt fara precedent in Formula 1 pana acum. Urmaresc acest sport inca de cand a inceput si nu am vazut asa ceva in viata mea".

Britanicul a enumerat in continuare si riscurile la care este supus tanarul Hamilton.

"Singurul lucru care ma ingrijoreaza este presiunea pe care o simte din partea mass-media. In apropierea Marelui Premiu al Marii Britanii, presa il va innebuni pur si simpu pe Lewis", crede Murray Walker.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru