Hamilton: "Daca voi fi considerat numarul 2, plec de la McLaren!"

Publicat Sambata, 09.06.2007

Dupa ce a revenit la sentimente mai bune fata de echipa sa in problema ordinelor de echipa, Lewis Hamilton ameninta cu plecarea in cazul in care se va intampla vreodata ca el sa fie considerat numarul 2, in spatele lui Alonso.

"Urasc situatia in care s-a aflat Rubens Barrichello la Ferrari. Daca se va intampla sa fie si cazul meu, nu voi mai sta pe aici mult timp. Cred ca reusesc sa fiu la fel de rapid ca Alonso in fiecare weekend si ma comport la fel de bine, daca nu chiar mai bine uneori. Am demonstrat ca am caracteristicile unui campion si merit sa fiu cel putin egal cu el. Sunt sigur ca sunt la fel de rapid ca Fernando in unele curse si in teste. Si sunt rapid in unele parti ale calificarilor. Insa stiu ca am la activ doar cinci curse iar curba valorii creste", a declarat Hamilton, punand paie pe foc in conditiile in care unele voci il dadeau la Ferrari in cazul in care McLaren ii vor cere britanicului sa il ajute pe Alonso.

Comentarii (6)

  • ...
    asa este. are dreptate bobocul:)
    0 0
  • bravo baiatu
    putzin piciorul in prag..k nu strika..
    0 0
  • nicole88
    sunt de acord cu el
    eu zic ca are fff mare dreptate deoarece nu ar fi corect ca el sa fie nr 2 avand in vedere performantele pe care le-a avut.Alonso are avantajul ca este mai veki dar hamilton a performat f repede si alonso nu cred ca ar fi putut sa aiba asemenea rezultate in atat de putin timp.degeaba are experienta alonso ca hamilton are talent.Experienta se dobandeste in timp dar talentul daca nu-l ai......
    0 0
  • Da si nu...
    Desi are aceleasi puncte, nu a castigat niciodata! Inseamna ca punctajul care este acum, trebuie schimbat! Daca ar merge la Ferrari nu ar fi bine, mai ales ca nici nu o sa-l primeasca aia...au dat o carca de bani pe Raiky, si-l pastreaza!
    0 0
  • ha haaaa
    i s a urcat podiumurile la cap......intaleg n ma c zice tot respectul mai ales k e nou in f1...dar stai cata ..nu exista termeni d comparatie intre hamilton si Alonso poate sunt egali acum la puncte...dar nu si in rest...in plus ar trebui sa taca k are multe de invatat d p urma lui Alonso chiar iar prinde bine as fie nr2...exemplu massa..a furat tot c a putut d la schumacher sau schumi cum ii zice ti voi...(cazul lui massa e ceva mai special el n are talentul lui Alonso si tactica lui Schumacher)
    0 0
  • DEMOnick
    Cine merita sa castige
    Mi se pare corect sa castige cine este cel mai bun dar cred ca nu ar trebui sa-si faca griji deoarece la McLaren nu au fost ordine de echipa, de ce ar fi acuma?Sa o tina tot asa si sa le mai dea peste "nas" celor care si-au luat-o in cap.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru