Hamilton este multumit de rezultatul obtinut la Magny Cours

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2007

Lewis Hamilton a obtinut locul 3 in cursa de la Magny Cours, reusind astfel sa se claseze pe podium in fiecare dintre cele 8 Grand Prix-uri disputate in Formula 1. Desi a plecat de pe pozitia secunda, britanicul este multumit de rezultat.

"Ma bucur ca am terminat pe locul 3 si ca am obtinut podiumul in fiecare cursa. Nu am avut cel mai bun start, dar nu stiu exact care a fost motivul. Masina a functionat bine in prima parte si am incercat sa il ajung pe Raikkonen, insa nu am reusit. Am optat pentru 3 opriri la boxe. Ma bucur pentru echipa pentru ca am reusit sa punctam cu ambii piloti. Acum ne concentram pe cursa de la Silverstone, unde cred ca vom fi din nou competitivi. Sunt increzator in cursa pe care o voi disputa acasa pentru ca intreaga echipa a muncit foarte mult, ca in fiecare cursa", a declarat Hamilton.

Comentarii (8)

  • marfa!
    sunt de la inceput in concursu asta si de-abia acum am ajuns,o data in viata pe locul 5!!e marfa rau,ma simt bine!!!o sa castig un tricou!!!
    :))) cu 15000 de credite in top five!!
    e bine!!noroc cu stirea asta!!care m-a inaltat!!
    vreau banii bai,dati-mii banii!ca castig si eu :))
    0 0
  • sunteti fani hamilton???
    cand era mclaren in frunte numai despre hamilton dadeati stiri acum cand ferrari e in forma tot despre hamilton.Oare nu e ceva la mijloc aici????????????
    0 0
  • top 5
    georgevasile, nu te ambala de pe acum. In etapa trecuta, inainte de cursa eram pe locul 12, dupa cursa am ajuns pe 1274 :).
    0 0
  • viduka !!!
    ar fi trebuit sa-ti dai seama de asta pana acum...logic ca sunt fani McLaren...nu este imposibil ca pana diseara sa mai puncteze stiri cu + despre ei,restul nu mai conteaza ,suntem doar pioni intrun joc de sah...evident ca ei sunt jucatorii,doar nu or sa tina cu noi fraieri si sa puncteze corect stirile aparute despre toti(echipa/piloti)
    0 0
  • McLaren
    Viduka, poate nu stii ca tot MCLAREN e in frunte!
    Daca fereri a reusit sa castige o cursa nu inseamna ca sunt deja pe primul loc!
    0 0
  • DRAKo
    nu spuneam ca ferrari sunt pe primu, dar logic e atunci cand cineva e in forma sa se posteze despre el dar in schimb mclaren si hamilton sunt postati intotdeauna in plus chiar si cand ferrari si pilotii sai iau surclasat.daca vreti sa dezbatem am facut un thread pe forum despre acest lucru
    0 0
  • DRAKo
    noi am comentat felul de a puncta...si eu sunt fan McLaren dar aici suntem pe puncte...care din nefericire nu apar si cand sunt altii castigatori...te poti uita in urma sa vezi ce puncte au primit McLaren cand au castigat dubla!...
    0 0
  • mamilton e super
    bravo hanilton esti un campion te sustin de3 fiecare data cind esti la cursa ...tu trebue sa cistigi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru