Hamilton, favorit la castigarea BBC Sports Personality

Publicat Miercuri, 13.06.2007

Lewis Hamilton, pilotul celor de la McLaren Mercedes, a devenit, conform unei case de pariuri din Anglia, favorit la castigarea titlului de personalitatea sportiva britanica a anului in viziunea BBC.

 "Consideram ca la Wimbledon si la Cupa Mondiala de Rugby nu se poate intampla nimic care sa dea peste cap planurile, astfel incat Lewis ramane favorit la castigarea acestei distinctii", declara unul dintre purtatorii de cuvant ai respectivei case de pariuri.

In acest moment, Lewis Hamilton are o cota de 3/1 la castigarea BBC Sports Personality. Acest anunt a fost facut cu cinci luni inainte de decernarea respectivului premiu, ceea ce inseamna ca englezii sunt increzatori in legatura cu parcursul tanarului in Marele Circ.

Comentarii (4)

  • !>
    Ar trebui sa sarbatorim, Hamilton l-a depasit pe Alonso la puncte in acest concurs!
    0 0
  • Normal
    E si normal, doar e liderul clasamentului pilotilor.
    0 0
  • joeadrianblack
    ...
    ce ma plictisesc deja stirile astea... hamilton sus, hamilton si mai sus... (nu zic asta pt automarket, ci asa in generat, in presa F1)
    0 0
  • _
    te plictisesc...asta e...tre sa recunosti ca e un fnomen...personal la inceputul sezonului eram fan alonso...cred ca o sa imi schimb putin opinia dupa ce am vazut prestatiile debutantului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru