Hamilton, investigat de FIA in privinta pneurilor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.10.2007

Liderul clasamentului general Lewis Hamilton este unul dintre cei trei piloti investigati de oficialii FIA de la MP al Braziliei pentru incalcarea regulamentului de folosire a pneurilor de ploaie.

Lewis Hamilton, Jenson Button si Takuma Sato au folosit doua seturi de cauciucuri de ploaie in timpul primei sesiuni de antrenamente libere, incalcand astfel Regulamentul Sportiv.

Articolul 25.3 din Regulamentul Sportiv stipuleaza ca: "Niciun pilot nu poate folosi mai mult de un set de pneuri de ploaie in timpul primelor doua sesiuni de antrenamente libere" (n.r - antrenamentele de vineri).

Aceasta problema a fost adusa in atentia oficialilor de catre delegatul tehnic al FIA, Jo Bauer, iar in acest moment nu este clar daca pilotii implicati vor suferi vreo sanctiune. Toti cei trei piloti au fost convocati individual dupa terminarea celei de-a doua sesiuni de antrenamente libere.

Comentarii (8)

  • :(
    saracu hamilton,nu stie astia cum sa-l mai penalizeze,ca sa nu castige campionatu !nu e corect !oricum hamilton e bun !
    0 0
  • PikaChu
    RE: eu
    Dar nu inteleg de ce te stresezi daca a incalcat regulamentu' . Lasa Regulamentul sa stabileasca daca e vinovat...
    0 0
  • Razvan
    asta este
    Daca este vinovat sa plateasca, asa este corect. Oricu a demonstrat sezonul asta ca este foarte foarte bun (nu m-am hotarat inca daca este totusi mai bun decat alonso)
    0 0
  • :::::::
    ALONSO ESTE CEL MAI BUN PILOT
    0 0
  • adelina
    ia nu`l mai saraciti atata!
    alonso e cel mai bun si o va dovedi! ce tot atata ii sufla`n ....toata lumea! lasa ca FIA nu`l tine in brate ca mafiotii de la mclaren.si foarte bine ca au horatat sa aiba un arbitru in paddock care sa aiba grija sa nu`l favorizeze pe ham-ham, cum le este obiceiul...
    0 0
  • ce sa zic :(
    l-au penalizat astia pe hamilton cu o penalizare MINORA !oricum sper ca va castiga campionatu !
    0 0
  • :))
    hamilton a fost penalizat cu 15.000 dolari si o pozitie pe grila de start..pacat!nu mai poate sa ia pole positionul iar raikkonen va castiga :)) din nou.hai raikkonen trage tare !!
    0 0
  • @lilu
    Hamilton nu a fost penalizat in niciun fel, iar McLaren a fost cea care a primit amenda de 15.000 de euro, nu pilotul britanic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru