Hamilton: "Ma simt foarte bine si sper sa concurez duminica"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 21.07.2007

Liderul clasamentului general, Lewis Hamilton, a declarat ca se simte foarte bine dupa accidentul in care a fost implicat sambata in calificarile pentru cursa de la Nurburgring.

"Ma simt foarte bine si voi vedea mai tarziu daca voi putea concura maine. Toata lumea a avut grija de mine. Stim care fost cauza accidentului si sunt bucuros ca totul este in ordine. Sper sa pot concura maine", a declarat britanicul.

Hamilton va afla abia duminica dimineata daca va putea concura, dupa ce va efectua un nou test medical.

In cazul in care va putea lua startul in cursa de maine, Hamilton va pleca de pe pozitia a 10-a a grilei.

Comentarii (20)

  • DOAMNE AJUTA!
    Te vrem inapoi maine!
    0 0
  • Tare Hamilton...
    frumos ar fi sa castige dak participa maine,
    0 0
  • tzitzi
    hmm...
    daca ceea ce-a patit Hamilton a fost accident, inseamna ca ceea ce s-a intamplat cu R Kubica in Canada, ce-a mai fost? eu nu inteleg ce s-a accidentat asta asa de tare. A umflat presa dramatismu' asta, auzi tu ca McLarenul lui Hamilton era foarte serios sifonat! :)))) ma buseste rasu...ramasese in trei roti si era putin stricat nasul masinii. Eu cred ca mai mult Lewis s-a speriat decat s-a lovit si daca s-a lovit, unde s-a lovit in halul ala? Haide Lewis wake up si apuca-te de treaba!!!
    0 0
  • comentarii tampite
    tzitzi e un prost
    0 0
  • ......
    Acum sa vedem daca hamilton are stofa de campion. Pana acum a avut noroc cu clasari din primele linii la start insa acum pleaca din pluton. Daca reuseste si in aceasta cursa sa termine pe podium atunci chiar merita sa fie considerat campion.
    0 0
  • tzitzi
    ai trecut tu prin ashea ceva?
    mah tu nai vazut ca abia a iesit din masina din cauza shocului...bn ca accidentu lu kubica a fost mult mai rau dar nici asta nu a fost de neglijat
    0 0
  • loc 10
    asta in cazu in care va lua startu maine si mecanici pot repara masina. Daca va trebui sa concureze cu masina de rezerva are penalizare 10 locuri, astfel va fi nevoit sa plece de pe locu 20.

    Bafta
    0 0
  • jano_rajmond
    D'acord El Ninho
    Si are si tzitzi ceva dreptate... e primul sau accident mai mare. Si eu zic k mai mult s-a speriat... desi probabil a avut si ceva dureri la picioare din moment ce n-a putut sa stea pe ele.
    0 0
  • granturismo
    merite?
    el ninho zicea mai sus ca acum sa vedem daca are stofa de campion. da ce domne, ca s-a clasat in primele locuri pe grila nu e tot meritul lui, sau a fost tragere la sorti? eu zic ca va concura, si va ajunge si pe podium...
    0 0
  • jano_rajmond
    Hamilton e ok şi va concura duminică
    Lewis Hamilton a fost externat din spital după groaznicul accident suferit în calificările pentru Marele Premiu al Europei, de la Nurbungring. Pilotul de la McLaren s-a lovit cu 200 de kilometri la oră de zidul de protecţie, după ce suspensia roţii din faţă-dreapta a bolidului său a cedat şi englezul a pierdut controlul maşinii.

    După ce a fost supus la mai multe examinări de către medici, Hamilton a primit acordul acestora pentru a concura în cursa de duminică. Informaţia a fost confirmată şi de şeful echipei McLaren, Ron Dennis. „La ora actuală nu există motive pentru care Lewis să nu concureze”, a declarat acesta.

    Sursa: Antena 3

    http://www.antena3.ro/sport/Hamilton-e-ok-si-va-concura-duminica_20858_ext.html
    0 0
  • alte stiri?
    sunt multe alte stiri care nu il includ pe Hamilton...alea de ce nu se pun pe site si se puncteaza?
    0 0
  • horted
    nu chiar, jano_rajmond
    Hamilton a primit aseara acordul medicilor din spitalul unde a fost consultat, insa va trebui sa primeasca in dimineata asta (ora locala 9:30) acordul medicului FIA Gary Hartstein ca sa concureze.
    0 0
  • Voodoo Demon
    Kimi Rules !!!
    Ca a facut poc hami cu masina e un eveniment, ca alonso e un dobitoc e altul, ca massa n-are nici o treaba si asa mai departe, oricum vine nu vine inapoi in cursa hamilton, tot kimi e cel mai bun si o castiga !!!
    0 0
  • mda...
    se pare k hami numai are asa noroc k la inceput ....sa fie oare din cauza k mecanicii d la mclaren nu i mai spun toate schimbarile p care le face la masina lui alonso?:)))))))...k sincer datorita lui alonso a ajuns unde a ajund mclaren....is chiar curioasa c se va intamplaa azi
    0 0
  • curioaso!
    Vezi mai bine sa nu iti dea ciorba in clocot....lasa tu F1 si treci la cratitza:))
    0 0
  • Voodoo Demon !!!
    "Ca a facut poc hami cu masina e un eveniment, ca alonso e mai bun,suntem obisnuiti, ca massa n-are nici o treaba si asa mai departe, oricum vine nu vine inapoi in cursa hamilton,nici Kimi nu castiga cursa,o sa abandoneze si el"

    fii si tu mai realist,dak ai urmarit calificarile ar fi trebuit sa vezi ca in turul in care Hamilton a iesit in decor avea peste 0,5 secunde mai bine fata de Massa...asta doar in primele 2 sectoare...compara timpii si vezi ce rezultat iese
    0 0
  • Sorin Blaj
    Un rezultat
    intermediar
    0 0
  • :))) Sorin Blaj
    eu faceam referire la timpul scos pe un intreg tur de pista...
    0 0
  • marian
    HAMILTON
    ARE O MOTIVATIE SIMAI MULTEATUURI 1ESTE TANAR 2ARE OMASINA PERFORMANTA ESTE PE PRIMUL LOC SPER SA CASTIGE UN LOC PE PODIUM BAFTA HAMILTON BAFTA MERCES
    0 0
  • marian
    HAMILTON
    ARE O MOTIVATIE SIMAI MULTEATUURI 1ESTE TANAR 2ARE OMASINA PERFORMANTA ESTE PE PRIMUL LOC SPER SA CASTIGE UN LOC PE PODIUM BAFTA HAMILTON BAFTA MERCES
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru