Hamilton: "Nu inteleg ce s-a intamplat"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 04.08.2007

Lewis Hamilton admite ca a fost incurcat de incidentul in care a fost implicat Fernando Alonso in timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei.

"Pentru un motiv anume Alonso a fost retinut la boxe. Nu inteleg deloc de ce a fost retinut, asa ca ar trebui sa intrebati echipa despre asta. Cu siguranta o voi face si eu cand ma voi intoarce pentru sedinta. Cred ca exista o explicatie buna", a declarat britanicul.

Liderul campionatului spune insa ca nu este suparat si incearca sa priveasca partea amuzanta a lucrurilor. "Nu sunt suparat. Sunt doar curios ce s-a intamplat. Cred ca este interesant si amuzant. Partea buna este ca astazi am facut o treaba minunata si suntem in forma", a adaugat Hamilton.

Comentarii (9)

  • ...
    Va fi destul de suparat maine dimineata cand se trezeste si isi da seama ca pleca de pe 2. Stiu ca e enervant cum Lewis ia tot timpul pole pe ultima secunda...dar acum Fernando s-a asigurat ca nu o va mai face.
    Va fi si mai suparat cand sta si se gandeste ca el are un C Klasse model vechi si Fernando unul nou. Iar daca maine Alonso cumva castiga va incepe si sa nutreasca sentimente antiAlonso.
    0 0
  • ...
    foarte rau e ca au pe Heidfeld pe 3...BMW are un start foarte bun intotdeauna. Iar daca cei 2 piloti Mclaren sunt certati....nu vor mai folosi lucrul in echipa...nu as vrea unul ca Heidfeld sa beneficieze.
    Din declaratiile de presa, Alonso spune ca echipa i-a indicat lui Hamilton sa porneasca al doilea in Q3, dar nu a vrut sa asculte...deci Fernando nu ar fi avut timp sa bage inca o tura de consum; iar apoi a trebuit sa mai astepte in standuri sa se faca un spatiu intre el si un Ferrari. Poate Alonso s-a gandit ca isi merita soarta Lewis daca il tine in sah.
    0 0
  • AndriSLR
    AHA
    Pot sa spun ca maine vom asista totusi la un dublu castig McLaren!!!Si cu asta basta!
    0 0
  • pt Giannig
    ...nu as vrea unul ca Heidfeld sa beneficieze??? Cu Schumi, vad ca ai treaba, da cu Heidfeld.cu ce ai?
    0 0
  • Sorin Blaj
    POLE POSITION
    Hamilton in pole position.
    0 0
  • AHA,
    si Alonso pleaca dupa locul 6, naspa rau,posibil sa-i fak Kimi...Hamilton se incanta si o sa greseasca...dar ce este mai rau pentru Alonso e faptul ca celor de la McLaren le convine acest aspect,vor sa castige Hamilton desi a demonstrat ca mai are de invatat,sunt de parere ca indiferent de cate tururi sr fi facut Hamilton, nu ar fi putut sa castige pole...incaltase cauciucuri dure,McLaren al dezavantajeaza clar pe Alonso care probabil se roaga in fiecare zii sa fie penalizata echipa in scandalul de spionaj pentru a putea rupe contractul cu ei
    0 0
  • stupefiat
    Cer o clarificare organizatorilor acestui concurs. Echipa si/sau pilotii vor primii punctele din acest concurs , indiferent daca FIA decide sa nu dea puncte in cursa azi lui Mclaren?

    Bai eu sunt perplex ce sa mai zic?! o tine Ron din scandal in scandal...cine o fi de vina? Ron? Hamilton? Alonso? Avea dreptate saracu sa dea cu castile de pamant.
    0 0
  • horted
    nu si-a tinut "tati" promisiunea?
    http://formula1.automarket.ro/forum/showpost.php?p=2320&postcount=542
    0 0
  • Alonso
    Il simpatizez pe Alonso dar nu a fost frumos ce a facut incepe sa fie las
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru