Hamilton va participa la Goodwood stars

Publicat Joi, 31.05.2007

Lewis Hamilton, pilotul englez al celor de la McLaren Mercedes, va participa la Goodwood Festival of Speed, manifestare anuala care are loc in Marea Britanie si care va aduce la startul sau o serie de supercar-uri.

Protagonistul inceputului de sezon din Marele Circ va lua parte la acest eveniment alaturi de alte nume mari ale motorsportului mondial cum ar fi: Damon Hill, Stirling Moss si Colin McRae.

Pe langa Hamilton, din partea pilotilor britanici din Marele Circ vor lua parte la manifestare David Coulthard, Jenson Button si Anthony Davidson. De asemenea, si-au anuntat prezenta la eveniment Ferrari, Honda, McLaren, Red Bull, Spyker, Toyota si Williams, din partea team-urilor angrenate in Marele Circ.

Goodwood Festival va avea loc intre 22 si 24 iunie si va strange la un loc tot ce are mai de seama piata auto in acest moment.

Comentarii (7)

  • asta ii shtire veche
    d vreo 2 zile o aprut shtirea asta p alte siteuri...voi o punetzi dupa un deceniu:)))))...ii doar o observatzie sa nu o luatzi in nume d rau
    0 0
  • !
    asa e....
    0 0
  • ....
    si eu speram la stirea asta de vreo 2 zile si am renuntat ...dar e bine ca tot am luat un punct pana la urma. :D
    0 0
  • ::)
    si probabil veti primi un raspuns tipic automarket:"dar noi am fost primi din presa romaneasca care o publicat stirea" si cu asta basta.
    0 0
  • cele doua zile
    Este adevarat, stirea exista de doua zile, dar nu a reprezentat o prioritate pana acum. Au existat lucruri mai importante pentru Formula 1 in aceste doua zile. Sa ne amintim ca acum trei zile a fost cursa de la Monaco si in zilele urmatoare reactiile la acesta cursa. Va multumim !
    0 0
  • perhidrol
    in sfarsit
    numa cate 1 pct...:)))
    0 0
  • ???
    David Coulthard nu primeste nici un punct ?????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru