Hamilton: "Visul frumos continua"

Publicat Luni, 18.06.2007

Lewis Hamilton, pilotul celor de la McLaren Mercedes, a declarat la finalul cursei de la Indianapolis ca traieste un vis frumos care se prelungeste.

"Este un adevarat vis ceea ce mi se intampla. A fost fantastic sa castig pe doua circuite, Montreal si Indianapolis, despre care nu stiam mare lucru. A fost o cursa destul de intensa, dar consider ca am fost in stare sa mentin controlul pe intreaga durata a Marelui Premiu. Sunt foarte fericit", a concluzionat britanicul.

 Hamilton se afla la al doilea Mare Premiu consecutiv castigat in acest sezon de Formula 1, devenind in acelasi timp si principalul favorit la castigarea titlului mondial.

Comentarii (3)

  • well done lewis
    brava la tine baiatu'
    0 0
  • Cryyss
    transfer
    Ferrari scrie pe el daca continua in ritmul asta
    0 0
  • ok
    sa lamurim niste lucruri evidente:
    McLaren - echipa engleza
    Lewis - pilot englez.
    Aduceti-va aminte ce hype era lumea cand a inceptu Button in F1. Acum cu Hamilton sunt in al 9-lea cer.
    Voi chiar credeti ca McLaren il lasa sa plece? Probabil Alonso isi va cauta echipa la anul. Si pentru ca are ceva antipatii la Ferrari s-ar putea sa ajunga la BMW, unde pe langa Heidfeld se pare ca ar fi un loc liber, Kubica ... fiind cam in urma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru