Heidfeld: "Duelul cu Alonso a fost amuzant"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.07.2007

BMW-Sauber a reusit o cursa foarte buna in Franta, Robert Kubica si Nick Heidfeld clasandu-se pe locurile 4 si, respectiv, 5, in spatele celor doua team-uri care domina Formula 1 in prezent: Ferrari si McLaren.

"Sunt foarte multumit de rezultat, mai ales ca am castigat multe puncte pretioase", a declarat Heidfeld. Referindu-se la duelul sau cu Fernando Alonso, Heidfeld a precizat: "Duelul cu Alonso a fost amuzant, insa in acelasi timp folositor pentru rezultatul meu. M-am aparat cu greu, insa cred ca amandoi am fost fair-play. Nu mi-a fost deloc usor sa il tin in spatele meu".

La randul sau, Robert Kubica a fost bucuros de rezultatul obtinut. "A fost o cursa pentru echipa, cu noi terminand pe 4 si 5. In special a fost un weekend bun pentru mine. Am avut parte de o cursa linistita. Am plecat bine la start, insa nu am reusit sa il depasesc pe Hamilton. masina a fost foarte buna, iar psihic ma simt excelent", a declarat polonezul.

Comentarii (15)

  • BMW
    "BMW-Sauber a reusit o cursa foarte buna in Franta"
    Nu se puncteaza si BMW???
    0 0
  • nu-nu
    Kubica la 1 luna dupa accident a reusit o cursa ok si locul 4 in Franta si doar +4? jenant rau,
    0 0
  • Mircea
    Nu.
    Nu +4. Punctele pentru cursa le-a luat ieri. Aici nu punctam rezultatele din cursa. Sorry, bate la alta usa.
    0 0
  • mdea
    ce sa mai zic de cei care nu isi permit ferari massa raikonen :| ce sanse mai avem noi
    0 0
  • nu ti-ai dat seama inca
    Schumy TW aici sunt niste interese deoarece nu vezi ca tot cam ce se puncteaza este mclaren si hamilton cu orice ocazie.acum nu s-a punctat BMW ca nu au vrut ei la stirea de mai inainte cu hamilton si mclaren s-au punctat si masina si pilotul iar acum n-a fost sa fie.e ceva dubios la mijloc.
    0 0
  • interesant mircea
    de ce ai schimbat punctarea nu tia placut oare ce s-a spus mai devreme sau ti se parea nedrept????
    0 0
  • castigatorii dau mita!!
    castigatorii dau mita!!cei care castiga,mereu,dau 50% din castig organizatorului!!asta se numeste mita:)) !
    nu-i asa mircea??
    :))e manevra:)) !
    bmw=varza!si eu am avut bmw,dar am schimbat!
    0 0
  • Mircea
    :)
    Tare asta cu mita :)) be romanian, people!

    Viduka: Nu, a fost pur si simplu vorba de un update. La echipa update-ul se face putin mai geru, pentru ca se lucreaza in spate. Multumit?

    :)
    0 0
  • =))))
    caterinca cu budinca pt romanian people :|
    0 0
  • Pentru Mircea !!!
    fara nicio rezerva iti spun sincer ca nu mai punctezi cum o faceai la inceput...asta o spun eu cat si altii...personal nu am nimic cu nimeni si nu ma oftic(uneori ma amuza) absolut deloc...pana acum 2 etape fiecare echipa si piloti clasati in puncte primeau ceva la stirile difuzate despre ei...acum stam si asteptam stiri despre McLaren,oare doar ei conteaza? se vede ca esti fan si tii cu ei dar fii cat de cat corect si fata de concurenti,personal nu ma intereseaza niciun premiu(e vb de orgoliu) si dak o fi sa prind un loc 1-2-3 la etapa pana la sfarsit cu siguranta o sa donez premiul...ca la orice concurs imi place sa cred ca este corect si nu exista " manevre"...lasam guvernantii sa faca asta,sunt maestri la manipulari...cele bune si sper sa nu-mi porti pica
    0 0
  • o propunere
    Propun cuvantul "distractiv" in locul lui "amuzant". Nu prea suna corect macar din ceea ce s-a vazut pe pista. Numai strategia un pic data peste cap l-a pus pe Alonso din nou dupa Heidfeld dupa ce trecuse de el. In sensul asta da e amuzant, e ironic. Dar sunt sigur ca Heidfeld a intentionat sa dea nuanta de distractie.
    0 0
  • georgevasile
    ma lasati?
    ba fratiilor,va rog eu frumos sa nu va mai certati!!eu sunt pe locu 4 cu 15mii de credite!
    daca vreti puncte multe ,trebuie sa fiti inteligenti!!
    ce sa va fac ,sa va dau mintea mea,capul meu??:)))lesin doamne!!:))
    eu am alta problema!!o problema serioasa,nu cum ziceti voi aklo ca nu luati puncte multe!!
    0 0
  • georgevasile
    dute ba si te plimba...dupa 2 curse din 7 am fost primul a-2-a zii si nu am terminat etapa in primii 50...te crezi destept ca esti acum pe locul 4 ori doar vrei sa iesi in fata? sa stim noi ce "tare " esti tu? vezi dupa cursa Duminica unde esti...pana atunci ..stii tu,joc de glezne
    0 0
  • sharky_raduku
    ...
    amuzantule...esti o varza de pilot
    0 0
  • cristian
    jocuri
    ami plac jocurile de actiune
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru