Heidfeld, incantat ca a terminat pe podium

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.08.2007

Nick Heidfeld a fost incantat dupa "superba" cursa de la Hungaroring, unde pilotul BMW-Sauber a terminat pentru a doua oara pe podium in acest sezon.

"A fost o cursa superba pentru mine. Am fost pentru a doua oara pe podium in acest sezon, iar podiumurile sunt obiectivul nostru. Am avut un start prost pe partea murdara a pistei si am pierdut locul in favoarea lui Raikkonen, dar oricum atat Kimi cat si Hamilton au fost mult mai buni, asa ca un start mai bun nu ar fi schimbat lucrurile", a declarat Heidfeld.

Germanul spune ca a fost constient ca adversarul sau principal in cursa va fi Fernando Alonso. "Am avut ceva probleme la ultimele doua schimburi de pneuri. Stiam ca concurez impotriva lui Alonso, dar, datorita strategiilor diferite, nu l-am vazut. Am decis inca de la inceput sa optam pentru o strategie cu 3 schimbari pentru ca pneurile soft ne-au creat probleme", a mai precizat Heidfeld care, prin rezultatul obtinut, si-a consolidat pozitia a 5-a in clasament, cu 42 de puncte.

BMW-Sauber a completat cursa de la Hungaroring cu un loc 5 obtinut de Robert Kubica. "Sunt foarte fericit. Masina a mers bine si am avut o cursa destul de buna. Am fost nevoit sa incep cu pneuri uzate si de aceea primele tururi au fost dificile pentru mine. Totusi, dupa prima oprire lucrurile au mers bine si m-am apropiat la 3 secunde de Nick. Fara problemele de sambata am fi terminat mult mai bine. Nick a avut un rezultat bun si asta este bine pentru echipa", a declarat polonezul.

Comentarii (3)

  • ??
    Si cei de la toyota sunt incantati de Ralph.
    De ce nu au obtinut si ei puncte?
    0 0
  • Alonso
    de fapt Heidfeld spune cum Alonso a pus presiune pe el,spune ca de fapt era mult ma rapid fata de el...
    0 0
  • Alonso
    si mai spune cum a fost pus in dificultate de Alonso dar el a profitat de configuratia circuitului...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru