Heidfeld spera sa termine pe podium

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 05.08.2007

Nick Heidfled a obtinut locul 3 in calificarile de sambata pentru Marele Premiu al Ungariei. Germanul va pleca insa in cursa de pe locul 2, intrucat Fernando Alonso a fost retrogradat pe locul 6. In ciuda acestui rezultat foarte bun, Heidfeld afirma ca nu a fost o sesiune de calificare usoara pentru echipa sa.

"Nu am avut o zi usoara, probabil din aceleasi motive ca si celelalte echipe. Nu am stiut ce cauciucuri sa aleg. Va fi greu, avand in vedere ca in spatele meu este Kimi Raikkonen, dar Ferrari nu sunt atat de puternici aici ca in ultima vreme. Cu siguranta voi putea termina in fata lui Massa. La inceputul sezonului obiectivul nostru a fost sa terminam curse pe podium. Am reusit deja acest lucru si cred ca in acest weekend avem din nou sanse mari", a declarat germanul la conferinta de presa de dupa calificari.

Comentarii (2)

  • asta krezi tu
    ce gaseste bmw la pilotu asta?
    il pastreaza cai german kred...dar sunt destui pilotzi buni germani...datzil afara
    0 0
  • mah....
    yo am incredere in fernando alonso ca va castiga cursa...sa le mai dea o palma la aia kre tot il critica pe el shi mclaren...kt desprer fia...nu am mai vazut ca echipa sa fie depunctata din cauza asta...dc? ca nu mai exista schumacher?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru