Heidfeld: "Startul a fost special"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.07.2007

Nick Heidfeld a terminat pe locul 6 cursa de la Silverstone, in fata celor doi piloti de la Renault, Kovalainen si Fisichella.

"Sunt foarte fericit dupa rezultatul din cursa, insa nu sunt foarte multumit de evolutia mea in acest weekend. Am plecat de pe locul 9 si am terminat pe 6, la 3 secunde in spatele lui Kubica. Startul a fost special. Nu am accelerat mai bine decat Fisichella, dar am reusit sa il depasesc in primul viraj. Am fost constient ca Felipe Massa va face a doua oprire la boxe mai tarziu decat mine, dar avantajul de a avea putina benzina in rezervor este destul de mare aici, asa ca nu am putut sta in fata lui. In ansamblu, cred ca o pozitie mai buna pe grila de start mi-ar fi imbunatatit sansele de a obtine un loc mai bun. Ferrari si McLaren nu s-au indepartat foarte mult de noi si am reusit sa-i tinem in spate pe cei de la Renault. Nu puteam cere mai mult de la aceasta cursa", a declarat germanul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru