Honda sprijina limitarea bugetului in F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.01.2008

O limitare maxima a bugetului in Formula 1 este solutia "logica" pentru a tine costurile in frau, sustine CEO-ul echipei Honda Racing, Nick Fry, inainte de intalnirea de maine in care se va discuta despre aceasta propunere. Intrebat daca aceasta idee va fi implementata, Fry a raspuns:

"Da. Este raspunsul logic. Istoria ne arata ca pana acum am tot mutat banii de la un departament la altul. La un moment dat, departamentul de motoare avea partea leului, apoi departamentul de aerodinamica si tot asa. Dar in general trendul este de a mari sumele alocate, pentru ca sumele pe care eram pregatiti sa le cheltuim depindeau de castigurile noastre. Nu aveau nimic de-a face cu regulamentul sportiv.

Trebuie sa avem situatia sub control. Si, din punctul nostru de vedere, singura metoda logica este limitarea bugetului".

Reprezentantii financiari ai tuturor echipelor se vor intalni maine la Paris cu supervizorul tehnic al FIA, Tony Purnell, pentru a purta discutii preliminarii despre limitarea bugetului in F1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru