Jackie Stewart: "McLaren nu a gresit cu nimic"

Publicat Marti, 29.05.2007

Jackie Stewart, triplul campion mondial, a declarat ca din punctul lui de vedere echipa McLaren Mercedes nu a gresit cu nimic in timpul Marelui Premiu al Principatului Monaco.

"Din punctul meu de vedere nu s-a intamplat nimic gresit la Monaco. Barichello a incetinit cu aproximativ 55 de km pe ora pentru ca Schumacher sa treaca inaintea lui linia de sosire. Ce s-ar fi intamplat daca Hamilton accelera prea mult, lovea masina si scotea McLaren-ul din cursa? ", a declarat Stewart.

In alta ordine de idei, o parte a pariurilor din Anglia in legatura cu Formula 1 au fost blocate pana la terminarea investigatiei FIA, in timp ce unora dintre pariori le-au fost restituiti banii pariati pe victoria lui Hamilton la Monaco.

Comentarii (9)

  • +17 ???
    orice stire apare despre orice echipa/pilot se da 2-3-4-5 puncte...despre McLaren si Lewis (nu Alonso)se acorda puncte cu galeata...unde este dreptatea?...am sa pun de maine incolo pe Lewis si McLaren ,cu siguranta termin in primi 50 fiecare etapa fara sa mai intru pe net pentru stiri
    0 0
  • Un MARE Mic 1
    Hamilton esti mare frate ! De fapt toata discutia asta despre McLaren este indirect despre Lewis. Trei sferturi din cursa s-a mers la limita dupa care echipa a vazut ca cei doi sunt cam egali. Se intreceau in fastestlapuri si cu 20 de tururi inainte de final (dupa a doua oprire la boxe a lui Hamilton) s-a apasat butonul de freeze. A si spus Lewis la conferinta de presa ca nu putea ajunge destul de aproape de Alonso (din cauza turbulentelor aerodinamice) pentru a-l putea depasi. Probabil acelasi lucru le-a spus si inginerilor prin radio si atunci s-a incheiat cursa. Deci, echipa nu a gresit cu nimic asa cum zice si Sir Jackie.
    0 0
  • ...
    Daca Automarket ar permite macar 2 schimbari pe acelasi obiect pe zi.....;cat am sperat ca au terminat lucrul la redactie si au plecat sa se racoreasca la o bere sa nu puna inca stirea asta.

    Jackie a fost dintotdeauna un om calculat. Cred ca tot el zicea ca pilotul spectaculos pe pista este un pilot mai lent tocmai pentru ca se lupta cu volanul.Cred ca aceasta regula nu era respectata si in cazul lui Senna, altfel e adevarat.
    Cum am aratat intr-un alt thread, exista un pericol totusi pentru Mclaren si Lewis, asa ca Ron a fost pur si simplu precaut.
    0 0
  • Mario Theissen
    spune ceva de bine despre o echipa...se puncteaza macar cu 3 puncte?
    0 0
  • zice si theissen
    dar este echipa lui...o fosta glorie cand afirma ceva e punctat mai bine..incercati sa mai deduceti si voi ;)
    0 0
  • CE MAI ASTEPTATI???
    Se mai poate spune ca nu au fost "ordine de echipa"???http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070528165126_1.shtml
    0 0
  • hopa!!!
    are si Bernie ceva de zis
    0 0
  • +17?!?!?
    Mda... ati scazut 25 de pcte cand ati zis ca FIA cerceteaza pe McLaren. Corect ar fi ca daca FIA zice ca McLaren nu a gresit cu nimic sa primeasca aia 25 de pcte inapoi (si pariu ca asa o sa si faceti).

    Acuma insa ati dat deja 17 pcte inapoi si daca mai dati si alea 25 cand vine decizia... atunci faceti si voi un calcul si va da (cel putin) +17 pcte pt o stire negativa in care echipa este acuzat ca ar fi trisat... CORECT, NU? (cel putin dupa sistemul vostru de pctaj de rahat)
    0 0
  • @ray
    bai ray ma usor tata...sunt stiri date de fia si stiri date de foste glorii..ce sa i faci dak fostele glorii simpatizeaza mcl? asta e...s-a dat +17 dar s-a si luat ca a zis bernie ca ii scoate sau ii depuncteaza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru