Jean Todt: "Ne intelegem foarte bine cu Kimi"

Publicat Miercuri, 23.05.2007

Jean Todt, presedintele celor de la Ferrari, considera ca finlandezul Kimi Raikkonen nu are nicio problema de adaptare cu monopostul Scuderiei si ca in scurt timp isi va arata calitatile.

"Kimi se simte foarte bine in mijlocul nostru, iar noi la fel cu el. Este un tip deosebit si foarte natural, iar eu unul ma inteleg foarte bine cu el. Nu avem nicio problema", a declarat Todt.

Oficialul francez a mai spus ca a crezut mereu despre nordic ca este un pilot bun si ca in afara Marelui Circ Kimi ramane acelasi individ onest.

Comentarii (4)

  • mirciozauru
    la fel a spus si de massa
    Todt: Ferrari always had faith in Massa - este o stire care a aparut ieri dar se pare ca nu a prea contat.
    0 0
  • avocatu
    te cheama mircea cumva?
    mah, e concursu tau? lasa pe altii sa aleaga stirile! crezi ca esti singuru care pierde alegand anumite stiri si constatand ca au fo' punctate altele?
    0 0
  • este vorba de fair!
    In interviul dat de Jean Todt, chiar in prezentare daca esti atent este vorba despre revenirea de exceptie a lui Massa "Felipe Massa’s resurgence" si de adaptarea lui Kimi "adjustment to life with the Scuderia".Chiar necitind interviul in intregime concluziile le putem trage...MASSA CHIAR NIMIC?-pe bursa stirile nu se fractioneaza...
    0 0
  • mirciozauru
    da ma cheama Mircea
    Nu vreau sa aleg eu stirile dar prea-s fractionate. Cum spunea si fanica e vorba de fair...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru