Jean Todt: "Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti"

Publicat Marti, 15.05.2007

Jean Todt, boss-ul celor de la Ferrari, este de parere ca echipa italiana nu mai are voie sa faca niciun pas gresit daca vrea sa bata McLaren in lupta pentru cea mai buna echipa.

"Plecarea din pole-position, victoria si cel mai rapid tur de pista reprezinta lucruri deosebite pentru noi. Felipe a facut o performata deosebita in Spania. Am avut insa si probleme, Raikkonen fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei defectiuni la instatalatia electrica. Acum trebuie sa lucram la remedierea problemelor daca vrem sa castigam anul acesta", a spus Jean Todt, boss-ul de la Ferrari.

Scuderia italiana a reusit sa castige trei din patru curse in acest sezon, dar se afla la noua lungimi distanta in spatele celor de la McLaren in clasamentul constructorilor.

Jean Todt considera ca Ferrari nu mai are voie sa faca pasiti gresiti daca vrea sa castige titlul la constructori, dupa o pauza de doi ani de zile: "Suntem constienti ca nu mai avem voie sa facem pasi gresiti. Suntem in fata in ambele clasamente si trebuie sa eliminam problemele pentru a putea castiga".

Comentarii (4)

  • Giannig
    no way
    Eu as fi puncta aici cu multe puncte minus. Vorba aia, 3 victorii dar Mclaren conduce CM.
    0 0
  • ...
    Este deja a doua stire notata cu + pentru Ferrari, pe cand ei ar trebui depunctati pentru ca au probleme de fiabilitate, pentru ca au terminat doar cu o masina.
    Scoate-ti la umbra la Cheia pe redactori ca nu mai pricep bine stirile.
    0 0
  • reply giannig
    e punctata stirea, nu faptul ca ferrari au sau nu probleme de fiabilitate
    0 0
  • Ferrari ar trebui depunctati cu stirea asta
    Hai sa facem o analogie simpla. Jean Todt aici recunoaste ca are slitul desfacut. Ce facem? ne bucuram ca stie si el? sau radem de el si-i punem minus ca merita?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru