Jean Todt: "Sunt foarte dezamagit"

Publicat Marti, 12.06.2007

Jean Todt, boss-ul celor de la Ferrari, a declarat ca este foarte dezamagit de faptul ca Scuderia a pierdut puncte importante in Canada.

 "Vreau sa spun ca sunt foarte dezamagit din cauza faptului ca am pierdut puncte importante la Montreal. Am fost capabili sa ne batem cu oricare dintre echipe, mai putin cu cea care a castigat. Pentru al doilea Mare Premiu consecutiv am fost invinsi de o echipa mai buna decat noi", a declarat francezul vorbind despre McLaren Mercedes.

Referindu-se la performanta britanicului Lewis Hamilton, primul om de la Ferrari a mai declarat: "Este un pilot deosebit care facut o treaba foarte buna cu o masina minunata. Observ ca este capabil de multe, dar sezonul inca nu s-a terminat"

Comentarii (12)

  • ferrari sucks
    roata morii se invarteste tac tac !! schumi ne-a disperat 5 ani cu victoriile lui si ne-a plictisit la culme !! dupa renault urmeaza dominatia mc laren !!
    0 0
  • TOD
    FACETI DRACU CEVA CU TROACA AIA DE HANDICAPATI VI LO TREBUIT PE CUFURITU ALA DE FINLANDEZ NUI BUN DE NIMIC
    0 0
  • rezultate
    schumi a fost cel mai bun pilot din toate timpurile.sa nu uitam ca atunci cand el a venit la ferarri echipa valoarea echipei ere de mijlocul clasamentului.prin munca si valoarea lui el a reusit sa readuca faima la ferarri.de acea schumi pt mine e crl mai bun pilot. inca mai tinjesc dupa el.
    0 0
  • mc laren
    cei de la mclaren mai bine sa taca din gura ca, nu se stie poate nici al 8 an nu o sa castiga campionatu...
    0 0
  • nick
    Tu nu vezi ca nu cei de la McLaren au facut declaratiile, ci cei de la Ferrari?
    0 0
  • LOL
    Ce mai aveti de spus cand tzaranu` ala de todd afirma astea? Tanjiti dupa germanu` ala nesuferit k atat mai puteti . E anul McLaren-Hamilton! Aveti grija mai bine la BMW k McLaren au luat deja distantza.Sunteti patetici
    0 0
  • !!!!!!!!!!!!!!!!
    Ba fratzilor io atata zic nu va bucuratzi de necazul altora.
    Orice imperiu a avut perioada de glorie shi porma decadere. Probl este cu cat e mai mare gloria cu atat e mai mare caderea. Asa a fost dintodeauna shi asa va fii
    Bucuratzi-va cat putetzi de glorie ca vin momente de suferinta!!!
    Shi n-ai ce face la 1 moment dat tre sa-tzi scimbi preferintzele daca actualele nu te mai satisfac. E competitzie fratzilor!!! shi de vrei sa cashtigi iei ce e mai bun pe piatza. restul ramane de suflet. Atat am avut de zis
    0 0
  • pitzi
    "Orice imperiu a avut perioada de glorie shi porma decadere. Probl este cu cat e mai mare gloria cu atat e mai mare caderea. Asa a fost dintodeauna shi asa va fii" ...ai dreptate ..urmeaza caderea ..caderea Ferrari (de fapt ..continua caderea)...si cum ai zis si tu: cu cat mai mare gloria cu atat mai mare caderea (si gloria la Ferrari a fost cam mare) ...intelegi ce vreau sa zic? ;)
    0 0
  • DE APHELYON
    Auzi mai zici de decaderea echipei Ferrari dar nu zici nimik de faptul ca pana anu asta McLaren nu a mai avut rezultate ani intregi si a fost dominata categoric de Ferrari si de Renault chiar!Ai vazut ca Renault nu mai merge si urmeaza si decaderea lor nu numai a lui Ferrari!!!!!Sa vedem cat ii tine pe astia de la McLaren dominatia!Precis pana pleaca Alonso si Hamilton,ca dupa aia seaus glorie!!E ca un joc de noroc:o data esti in frunte o data la coada clasamentului!!
    0 0
  • Andrei
    Ferrari
    Probleam este legata de piloti daca ar veni Alonso sau Hamilton cred ca ar castiga timp de 6 ani campionatul.O iesire din criza ar fi venirea lui Sebastian Bourdais dar el e ibn Champ Car(America)
    0 0
  • aphelyon
    YULYA
    Eu consider ca Renault deja a cazut ...Ferrari cum am mai zis sunt in cadere ...de McLaren nu am zis nimic pentru ca eu vorbeam de CADERI ...si McLaren nu au de unde sa cada ca nu au facut pana acum nimic (in ultimii ani) ...fiecare echipa are perioada ei ...si McLaren or sa cada la un moment dat, dar deocamdata sunt in ascensiune ,si dupa orice ascensiune ,logic, urmeaza si o cadere.

    sper sa intelegi ce vreau eu sa zic pe aici pentru ca nu zic nimic cu rautate, sau invidie.
    0 0
  • in f1 ca oriunde
    exista perioade de dominatie si perioade de declin. Deocamdata echipa ce castiga 6 campionate la rand (andy, mai documenteaza-te inainte sa scrii. Dar probabil relatia tu si F1 incepe de prin 2000) trece prin restructurari si e cat se poate de normal ca performanta sa lipseasca in astfel de momente. Deocamdata se pare ca problema ferrari e pilotul. Avand in vedere ca motorul nu evolueaza, gumele sunt acelasi si ca la inceputul de sezon Ferrari pareau de neinvins, e clar ca ceva ceva impiedica progresul normal ce trebuie sa-l faca o echipa dpdv aerodinamic si cunoastearea sasiului in timpul sezonului. Anii trecuti in care modificari mari puteau fi introduse nu se mai repeta acum si nici in viitor. Asa cum anticipam inainte de inceperea sezonului, va fi un an in care echipa cu cei mai buni piloti va castiga, si cel mai bun pilot va lua campionatul. Deocamdata ordinea valorilor e evidenta, clara, fara echivoc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru