Kimi Raikkonen a dat 3.4 milioane de dolari pe un iaht

Publicat Luni, 21.05.2007

Finlandezul Kimi Raikkonen a cheltuit aproximativ 3.4 milioane de dolari pentru un luxos iaht lung de 22 de metri.

Acesta a intrat in posesia pilotului celor de la Ferrari imediat dupa Marele Premiu al Spaniei, acolo unde Kimi a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice ale monopostului sau.

Ultima achizitie a nordicului a fost adusa din portul din Helsinki la Monte Carlo, acolo unde va ramane pana dupa Marele Premiu care va avea loc in Principat la sfarsitul acestei saptamani.

Comentarii (5)

  • aha...
    iata o stire importanta si asta dupa 3 zile...pai si eu as cumpara un iaht dak pilotam in F1 si aveam un contract identic cu al lui Kimi la Ferrari...astept si alte stiri
    0 0
  • da
    stire veche..........
    0 0
  • misto
    Multumesc Domnului ca prietenii mei ferraristi aveau dreptate cand vorbeau de Kimi la Mclaren. Am refuzat sa vad adevarul, dar recunosc ca ei aveau dreptate. Bine ca acum e problema lui Ferrari.
    Daca forma lui va continua ca pana acum o sa se razgandeasca si o sa vada ca era mai bine la Mclaren.
    Desigur nu e nimic in neregula in ati cumpara un yacht, dar tind sa dau dreptate complet lui Jackie Stewart , precum Kimi nu e gata de sacrificiul de a fi CM. Barem acum va putea cadea in cap sa faca mizerie pe propriul yacht cand e la betie ( iarasi betia nici ea nu e asa de condamnat, dar stilul de viata da).
    0 0
  • varza
    Kimi nu va castiga nici un titlu atat timp cat are atitudinea de acum...in articol voi spuneti ca si a cumparat un iacht..who gives a f..k?..ar trebui sa spuneti ca imediat dupa ce l-a lasat masina in cursa din Spania, omul nostru a plecat repede de la circuit sa prinda nu stiu ce joc de hochei...!!...nu da doi bani pe echipa lui sau pe ce se intampla acolo...cu atatea zeci de milioane pe an...
    0 0
  • ShArKy
    ...
    shi dc latzi punctat...ca are bani? oricu nu castiga titlul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru