Kubica la Red Bull?

Publicat Joi, 21.06.2007

Ultimele zvonuri din sfera Formulei 1 spun ca polonezul Robert Kubica este foarte aproape de cei de la Red Bull F1 Team.

"Cu exceptia lui Hamilton si Massa, dintre toti pilotii tineri cel mai mult m-a impresionat Robert", a declarat Dietrich Mateschitz, patronul celor de la Red Bull.

In alta ordine de idei, BMW-ul nu ar ramane descoperit printr-o eventuala plecare a lui Kubica, rezerva Vettel demonstrand la Indianapolis ca poate reprezenta oricand o solutie viabila pentru postul de titular.

Comentarii (7)

  • k
    lasa sa stea la bmw ca sta bine
    0 0
  • tzitzi
    ???
    De parca Robert Kubica o fi prost sa plece de la BMW!
    0 0
  • intrebare
    Lui Massa si hamilton de ce nu li s-au dat puncte caci a zis Mateschitz ca a fost impresionat de ei?? ah???
    0 0
  • pt ca
    pai nu le-a dat puncte pt ca scrie f clar "cu exceptia celor 2"...:|
    0 0
  • acuma...
    acum ce faceti?
    maine o sa apara ca kovalainen se duce la williams, klien la toyota, alonso la ferrari? luati toate stirile din RumorBin si le punctati? Publicarea lor este in regula, dar nu ar trebui punctate. Chiar daca sustineti ca veti da punctele inapoi cand zvonurile vor fi infirmate. Este absurd. In regulament spuneti ca se puncteaza stirile, nu zvonurile. Asta e doar un sfat care vi-l dau, nu sunt suparat, nu am avut bmw azi :P
    0 0
  • schumacher13
    APUNCTARE TOTAL AIUREA !!!
    Dak tot ati tinut asa mult sa punctati aceasta "stire" macar trebuia sa o punctati corect. La Robert Kubica e ok, dar in rest dezastru. La red Bull poate ar trebui chiar minus pt. piloti, pt. k patronul lor e impresionat de un alt pilot mai tanar si plusul echipei care l-ati acordat, iar pt. BMW plus clar, de pilotul lor sunt interesate alte echipe, sau cel putin a impresionat alti patroni din f1 si in plus "In alta ordine de idei, BMW-ul nu ar ramane descoperit printr-o eventuala plecare a lui Kubica, rezerva Vettel demonstrand la Indianapolis ca poate reprezenta oricand o solutie viabila pentru postul de titular."

    Atunci de ce ati facut o caricatura din punctare ............. ???
    0 0
  • RADULESCU SEBASTIAN
    HJH
    Esti tare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru